Improvizatia in arta actorului | Terasa Restaurantului Clubul Bursei

Asociatia Lions D Iasi, asociatie caritabila de voluntariat pentru comunitatea locala,  iubitoare de frumos si creatoare de evenimente culturale, organizeaza o serie de evenimente sub numele Cultura pe terasa in Iasi. Personalitati din domeniul artelor sau stiintelor expun idei noi, moderne, cutting-edge sau culturale intr-un cadru informal, la o terasa.

Organizatorii doresc sa popularizeze in stil neconferinta idei noi sau profund umane, sa starneasca curiozitati, sa inflacareze imaginatia si sa deschida orizontul cunoasterii spre idei care sunt prezentate doar in cercuri limitate de specialisti sau in sali de spectacol, aducandu-le din laboratoare sau de pe scena, printre oameni.

Primul eveniment de acest tip este Improvizatia in arta actorului, constand dintr-o parte discursiva (despre jocul in teatru, componenta om-actor, senzorialitate, libertatea creatiei) si o parte experientiala, de joc, interactiva.

Evenimentul va avea loc duminica 20 septembrie ora 18.00, pe Terasa Restaurantului Clubul Bursei.

Acest episod pilot face parte din Festivalul Strazii Lapusneanu. Partener: Ateneul National din Iasi.

REZERVARE

Rezervarea este obligatorie, intrucat locurile sunt limitate la 60, din cauza conditiilor epidemiologice. Inscriere: SMS/WhatsApp 0740199878

INFO

Lions D Iasi

www.facebook.com/lions.iasid

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: