”Imposibilități”, un spectacol de CRISTIAN GOG, ajunge la Iași

Macheta-Cristian-Gog

Cel mai talentat român în 2012 ajunge cu spectacolul IMPOSIBILITĂȚI la Iași. Timp de 2 ore veti avea parte de un spectacol unic: citirea gândurilor, influențarea lor, telepatie, hipnoză și multe alte numere de mentalism. Primul mentalist din lume care a reuşit să câştige un concurs de talente important, Cristian Gog, ajunge cu spectacolul IMPOSIBILITĂȚI la Iași, în data de 24 noiembrie, de la ora 19:00 la Casa de Cultură a Studenților.

În timpul spectacolului de două ore, Cristian Gog îi va face pe toți spectatorii din sală să creadă în imposibil. Citirea gândurilor, influențarea lor, telepatie, hipnoză și multe alte numere de mentalism vor fi desfașurate pe scenă într-o atmosferă plină de mister și bună dispoziție.

Cristian Gog a fost votat de către publicul român ca fiind “cel mai talentat român” în cadrul emisiunii Romanii au talent (ediția 2012), iar The Sun l-a declarat pe Cristian “Omul care și-a oprit inima pentru a câștiga Românii au Talent.” Spectacolul face parte din turneul național „Imposibilități”, un turneu care își propune să transporte audiențele dincolo de limite, în lumea imposibilului.

Vreau să ridic nivelul divertismentului când sunt pe scenă, să ofer un spectacol unic, plin de amuzament și de participare din partea spectatorilor, care să-i motiveze pe toți cei prezenți.” a declarat Cristian Gog.

Mentalismul este forma de divertisment prin care cineva produce efecte ce implică anumite fenomene inexplicabile: percepție extrasenzorială, citire a gândurilor, telepatie, anticipare a unor evenimente sau acțiuni ale anumitor persoane, clarviziune, control asupra anumitor obiecte doar prin puterea minții sau chiar influențarea viitorului.

Efectele de mentalism sunt menite să nască întrebări, curiozități și să inducă o plăcută stare de perpexitate. Principalul scop al acestora este însă de a oferi un diverisment de calitate și de a atinge spectatorul pe plan emoțional, astfel încât experiența trăită să fie de neuitat.

BILETE

Biletele costă 30 sau 40 de lei în funcție de locul în sală și 100 de lei biletele VIP (bilete VIP includ afişul cu autograf, o lingură marca Cristian Gog) și pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenților.

Eveniment prezentat de: Dames; Evenimentul este produs de: Guevara Events.; Partener eveniment: USR Iași

INFO

www.cristiangog.ro

www.facebook.com/cristiangog

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: