Importanți designeri internaționali la Fashion Summer Festival Mamaia 2014 (GALERIE FOTO)

Impresionante creații vestimentare couture au încântat turiștii într-un show special organizat luni seara pe scena Fashiontv. Cu o scurtă amânare din cauza ploii torențiale de sâmbătă seara, a doua zi de evenimente din cadrul International Fashion Weekend a fost reluată luni seara pe scena Fashion Summer Festival din Piața Cazino din Mamaia.

După ce vineri a găzduit Fashiontv Black Sea Model Awards, unul dintre cele mai importante concursuri care le oferă tinerelor participante șansa unei cariere de top-model pe cele mai râvnite catwalk-uri ale lumii, luni seara designeri internaționali celebri le-au oferit turiștilor un spectacol unic al creațiilor vestimentare spectaculoase, prețioase, couture.

La invitația Fashiontv, într-un spectacol realizat pentru a încânta turiștii prezenți în Mamaia, brandul Bassam Al-Cherif și-a prezentat cea mai nouă colecție, inspirată din epoca romantică. Cu elemente prețioase precum corsaje și dantele delicate, colecția intitulată Romantic a surprins prin eleganța deosebită.

Superbele modele Fashiontv au defilat și pentru un brand celebru din Dubai, prezent pentru prima dată pe o scenă din România. Sa Soie by SI Fashion Gallery a propus ținute extravagante, având ca inspirație stilul gotic, într-o colecție intitulată Summer In My Dream.

Creațiile couture ale celebrului designer Walid Atallah, un colaborator apropiat al Fashiontv, au impresionat prin design: rochii impunătoare, cu detalii aplicate manual și străluciri fine definesc noua colecție a designerului din Dubai Walid Atallah, intitulată Royalty.

Spectacolul s-a încheiat pe ritmurile piesei hit a sezonului, imnul stațiunii, A lu’Mamaia. Weekend-ul viitor, Fashiontv vă invită la trei seri de modă și distracție – vineri, sâmbătă și duminică – dedicate turiștilor prezenți pe litoralul românesc.

Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014 sunt transmise în direct pe site-ul Fashiontv România – www.fpeople.ro.

Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite în întregul sezon estival prin evenimentele de anvergură organizate pe toată perioada verii de Fashiontv în cadrul Fashion Summer Festival 2014.   Proiectul Fashion Summer Festival Mamaia este realizat de Fashiontv România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și susținut de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării.

INFO

Fashion Summer Festival 2014

www.fpeople.ro

www.fashiontv.com.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: