Implant pentru refuz lanseaza Acustic (LIVE@UNIRII5) la Iasi

Implant Pentru Refuz lanseaza pe 9 decembrie 2017, in Underground Pub, albumul Acustic (LIVE@UNIRII5), prima productie Live a trupei. Un recital special, intr-un mix de acustic si electric.

Discul contine piesele inregistrate live in cadrul concertului acustic sustinut in octombrie 2015 pe scena de la Unirii5 din Timisoara.

In toamna anului 2015 am avut un concert acustic in gradina de la Unirii5. Am cantat piese care pentru noi inseamna foarte mult si pe care vrem sa le oferim publicului intr-o alta nuanta. A fost o experienta fantastica atat pentru noi cat si pentru fani. Am primit un val de reactii pozitive si asta ne-a entuziasmat sa transpunem concertul intr-un album de sine statator: ACUSTIC (LIVE@UNIRII5).” – spun cei de la Implant pentru Refuz.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 22 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

BILETE

Detalii despre bilete in curand. *Minorii cu vârsta sub 16 ani vor avea acces doar însoțiți de un adult.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: