Implant Pentru REFUZ – lansare single & videoclip

În primăvară, când apele se vor umfla, Implant Pentru Refuz împreună cu Nick Făgădar vor creea turbulențe cu noul lor single, cel de al treilea extras de pe viitorul album. Vineri, 5 aprilie 2019 Iasi, Underground The Pub

Implant Pentru Refuz și Luna Amară sunt afluenți ai aceluiași râu de rock de când au compus primele lor piese.

Noul album Implant Pentru Refuz va fi lansat în noiembrie 2019. Povestea acestuia este că el va celebra prietenii şi prieteni, în totalitate va cuprinde piese realizate în featuring cu artişti dragi şi apropiaţi.

Implant Pentru Refuz înseamnă: Octavian “Vita” Horvath – voce; Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce; Razvan “Meshu” Nicov – chitara; Alexandru Hera – tobe; Florin Barbu – bass

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 24 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

BILETE

Acces: 30 lei. Biletele vor fi disponibile în reţeaua Eventbook.ro. Open doors: 21:00

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: