”Imparte cu noi zambete de Craciun” – eveniment caritabil

ama-zambet-de-copil

Asociația ”AMA – Zâmbet de copil” vă invită joi, 15 decembrie 2016, începând cu ora 19:00, în Atrium, Palas Mall, la evenimentul caritabil „Împarte cu noi zâmbete de Crăciun”.

Asociatia incearca să aduca o bucurie copiilor care sunt nevoiți să își petreacă lunile sau poate chiar anii copilăriei în spital. Acolo mănâncă, dorm, se joacă, citesc, învață, râd și plâng, suferă cumplit, dar se și bucură. În Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” Iași, Secție de Oncologie Pediatrică, se află internați aproximativ 60 de copii diagnosticați cu diferite forme de cancer și leucemie.

Astfel, sunteti invitati, în preajma Crăciunului, să dăruiti fiecare câte puțin din bucuria voastra pentru a aduce mai aproape de acești copii bucuria sfintelor sărbători.

PROGRAM

  • Vasilica Tătaru – mini-recital
  • Nouvelle by Luciana – Prezentare de modă
  • CSG GIMNIS Iași – Dans sportiv
  • Prime Agency – Dans
  • Centru de zi Miroslava – Plugușor de Anul Nou
  • Centrul de Arte – Balet
  • Corul Bisericii ”Sfântul Nectarie” Iași, dirijor Profesor Ana-Maria Dumitru – Concert de colinde
  • Sabina Străchinaru (voce) și Sârbu Haralambie (pian) – Muzică ușoară

În cadrul evenimentului caritabil va avea loc un “Targ” cu vânzarea obiectelor confecționate de copiii din oncologie si copiii de la sate. De asemenea, vor putea fi achiziționate si obiecte realizate manual de copii, în cadrul atelierelor asociației. Totodată, în cadrul evenimentului se vor colecta cadouri oferite de voi ce vor fi ulterior dăruite copiilor de Craciun, cu rugămintea ca toate obiectele donate să fie noi, pentru că ele vor constitui cadouri de la… Moș Crăciun.

Donațiile în bani se pot face atât în timpul evenimentului, cât și în conturile Asociației.

”ASOCIAȚIA AMA ZÂMBET DE COPIL”. Cod fiscal: 36257324. Adresă (sediul social): Str. Prieteniei, nr..17. Cont: ”AMA ZÂMBET DE COPIL”. RO18CECEIS0130RON1151240. RO95CECEC001946007327531. Telefon contact: 0758562522; 0737700400; 0754683621.

Accesul la eveniment se va face pe baza unei invitatii, care va putea fi achiziționată în urma unei donații minime de 20 lei, iar toate fondurile strânse vor fi direcționate către copiii din secția de Oncologie Pediatrică a Spitalului ”Sfânta Maria” din Iași și copiii cu nevoi speciale de la sate.

INFO

Asociația ”AMA – Zâmbet de copil”

www.facebook.com/AMA.zambetdecopil

PE ACEEASI TEMA:

Vineri, 27 aprilie va avea loc prima ediție a concertului caritabil „Împreună dăruim zâmbete copiilor!”

Soul Savers @Time Out

Mica Unire sarbatorita si la Palas Mall

ALEXANDRA UȘURELU, concert de excepție la Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Program Cinema Ateneu: 23-29 aprilie 2018

O nouă competiție sportivă în Nord. Au început înscrierile la Crosul Nordului Teioasa Trail

Ilustratori in vitrina

De ziua lor, bibliotecarii se vor transforma în „Cărți vii”

Scrie un comentariu: