Imagini cu viitorul LG Nexus 5

magini-cu-viitorul-Nexus 5

După ce ne-a furnizat mai multe detalii despre viitoarele dispozitive Nexus produse de la LG şi Huawei, @OnLeaks a pus mâna şi pe o serie de poze cu dispozitivul LG Nexus 5, pentru a ne face o idee despre cum va arăta.

Randările sunt făcute pe baza schemelor de fabrică necesare firmelor care produc componente, astfel ca dimensiunile pieselor să fie cele corecte.

Potrivit Noobz.ro, pe spate putem vedea că dispozitivul are un scanner de amprente, detaliu care s-a regăsit în toate informaţiile care au apărut până în prezent. Controlul volumului, amplasat pe spatele dispozitivului este deja un “semn distinctiv” al dispozitivelor LG, alături de modulul camerei.

Camera are un flash LED şi modul auto focus cu laser. Există şi un port reversibil USB de tip C, la baza smartphone-ului. Dimensiunile smartphone-ului sunt cele vehiculate şi în trecut, cu un ecran de 5,2 inch si dimensiuni de 146.9 x 72.8 x 8mm.

Lucrul cel mai interesant este că dispozitivul nu are display curbat, caracteristică regăsită la toate smartphone-urile LG. Rămâne de văzut dacă vor apărea şi o serie de randări ale dispozitivului Huawei Nexus. Iată un video unde randările sunt detaliate!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Premieră la Teatrul Luceafărul – Jack și vrejul de fasole

CleverGO ajunge în Cluj și în Iași. Peste 180.000 de clujeni și ieșeni folosesc activ aplicația

Descopera planeta Marte, la Iulius Mall Iasi

”Memento Amare” – un film despre Brexit in premiera la Ateneul National din Iasi

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: