Ilustratori in vitrina

Iașul se bucură de un număr relativ însemnat de ilustratori talentați care au colaborări atât locale și naționale, cât internaționale. De cele mai multe ori, ei se ascund în spatele lucrărilor lor, iar publicul nu are acces la artistul în cauză.

Din acest motiv, POP MON ART, concept store-ul ieșean unde designul, în special, și arta, în general, sunt la ele acasă, dă startul unui nou concept în România: evenimente și performance-uri în vitrină.

Primul din această serie de evenimente va avea loc miercuri, 25 aprilie, între orele 15:00 – 19:00, și va pune sub lumina reflectoarelor sau, mai bine zis, va pune direct în vitrină, sub privirile trecătorilor, o parte dintre ilustratorii ieșeni.

Timp de patru ore, ei vor realiza câte o ilustrație, portretizând femeia modernă surprinsă în diferite ipostaze, în intimitatea propriei case, îmbrăcată, bineînțeles, cu piese vestimentare inspirate de creațiile designerilor români prezenți la POP MON ART.

Evenimentul se va încheia cu o expoziție în magazin a lucrărilor realizate și cu posibilitatea de a achiziționa aceste ilustrații.

Ilustratorii care vor performa miercuri sunt Roxana Antochi, Ioana Magdalena Cașcaval, Daniela Olaru, Ilinca Roman și Amalia Vornicu, membre ale comunității ieșene Ladies, Wine and Design.

POP MON ART este primul concept store din zona Moldovei, situat în Iași, ce găzduiește designeri români de pretutindeni. Spațiul, eclectic prin definiție, îmbrățișează aproape toate ariile designului (îmbrăcăminte, bijuterii, accesorii, home deco), fiind deschis consumatorului complex, ce râvnește la autenticitate și la o nouă experiență de shopping. Ideea din spatele concept store-ului s-ar putea rezuma apelând la următorii termeni: artă, design românesc, o dorință individuală de diferențiere, evenimente și colaborări cu răsunet local și național.

INFO

POP MON ART

B-dul Stefan cel Mare si Sfant 4, Iasi

www.popmonart.ro

www.facebook.com/popmonart

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: