Il Divo aduce opera pop la Bucuresti, in premiera absoluta

Il DIVO LA BUCURESTI

Dupa ce recent au performat cu ocazia Jubileului Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si Irlandei de Nord, cei patru interpreti Il Divo au inclus Bucurestiul pe harta turneului lor mondial din acest an. Regina i-a invitat la ceai la Palatul Windsor, iar publicul din Romania va avea sansa sa-i vada pe 23 septembrie, in Piata Constitutiei, in premiera absoluta!

Trupa formata de cunoscutul om de televiziune britanic Simon Cowell este compusa din patru artisti de nationalitati diferite: tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin si tenorul elvetian Urs Bühler, carora li se adauga cantaretul de muzica pop francez Sébastien Izambard.

Amestecul de nationalitati este astfel dublat de un amestec de stiluri muzicale abordate, stilul in care se incadreaza trupa fiind cunoscut sub denumirea de operatic pop. Din perspectiva Il Divo, succesul acestui stil se masoara prin cele peste 26 de milioane de albume vandute in toata lumea.

http://www.youtube.com/watch?v=vtonJi2Ivfc

Il Divo s-a format in 2004, iar succesul a venit de indata ce au lansat un prim album, omonim. A urmatAncora in 2005 si apoi, in acelasi an, o colectie de piese de Sarbatori, The Christmas Collection. Anul urmator, 2006, este un reper important in cariera celor patru muzicieni. Il Divo a deschis atunci fiecare din seria de 20 de concerte din turneul nord-american al celebrei cantarete Barbara Streisand. Tot in acelasi an, deoarece canta in patru limbi (engleza, franceza, germana si italiana), Il Divo au reprezentat alegerea ideala pentru interpretarea imnului Cupei Mondiale la Fotbal, editia 2006 – Germania. Piesa care a cucerit mapamondul se numeste Time Of Our Lives si a fost cantata alaturi de Toni Braxton.

Cel mai mare concert al trupei pana in prezent este cel sustinut in decembrie 2011 pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion, Paraguay, unde aproape 34.000 de oameni au venit sa-i vada si sa-i asculte exclusiv pe cei patru.

Dupa ce au cucerit inimile a milioane de persoane de pe intreg mapamondul, a venit si randul romanilor sa-i admire pe cei de la Il Divo, in cadrul unui eveniment magic.

BILETE

VIP Exclusive     Pret normal     750,50 Lei
VIP                          Pret normal     484,25 Lei
Categoria I           Pret normal     324,50 Lei
Categoria II         Pret normal     207,35 Lei
Categoria III       Pret normal     164,75 Lei
Categoria IV       Pret normal     122,15 Lei

Pentru bilete online CLICK AICI

INFO

www.ildivo.com

 

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: