IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

 

Vineri, 23 August, la ora 10.00, noul punct de colectare IKEA din Iași și-a deschis oficial porțile. Situat pe Bulevardul Calea Chișinăului, numărul 29, noul centru de colectare a comenzilor online va face experiența cumpărăturilor la IKEA și mai convenabilă pentru clienții din Iași și împrejurimi.

La punctele de colectare, clienții  își pot achiziționa produsele pe care le-au comandat anterior pe site-ul www.IKEA.ro, din magazinele IKEA Băneasa sau Pallady ori prin telefon. Costul livrării la punctul de colectare este de numai 19 lei pentru coletele sub 30 kg și 49 lei pentru pachetele mai mari decât greutatea respectivă.

Clienții din Iași își vor putea ridica personal produsele de Luni până Vineri, între orele 10.00 – 19.00 și Sâmbătă, între 10.00 și 18.00, o echipă formată din patru angajați fiind gata să le ofere sprijin complet pentru experienţa lor la cumpărături.

Ne bucurăm să fim aproape de și mai mulți oameni din Iași și România prin intermediul centrului de colectare din Iași, la câteva săptămâni de la deschiderea magazinului Pallady și a centrului de colectare din Constanța și a celui din București. Această facilitate reprezintă un pas important în planurile noastre de a crea un mediu multi-channel în țară, cu formate noi care să facă soluțiile noastre de amenajare a locuinței la prețuri mici și mai accesibile pentru clienții români, oriunde s-ar afla,” a spus Violeta Neniță, Store Manager IKEA Băneasa.

Procesul de comandă este simplu și se realizează în două etape. În primul rând, clienții comandă produse pe www.IKEA.ro, dintr-unul din magazinele noastre sau prin telefon, și aleg opțiunea de ridicare din Centrul de Colectare din Iași. Apoi, în momentul în care comanda ajunge la punctul de colectare, clientul primește un mesaj prin care este anunțat că produsele sunt disponibile și că pot fi preluate în următoarele trei zile, în timpul orelor de program.

Clienții care își doresc să beneficieze de serviciul de livrare la domiciliu pot face acest lucru, taxele de livrare rămânând aceleași. Achiziționarea de produse fizice nu este posibilă în punctul de colectare.

INFO

www.ikea.com/ro/ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: