IETS / Burse pentru studentii exceptionali

IETS Burse

Unele dintre cele mai importante companii si institutii bancare prezente in capitala Moldovei vor acorda pe data de 2 iunie câte o bursa studentilor cu rezultate de exceptie in cadrul Iasi Educational Trade Show – IETS. Premiile, in valoare de 500 de euro pentru fiecare student, vor fi acordate in cadrul unei ceremonii ce va preceda cel mai mare concert de muzica clasica in aer liber din Iasi, „Clasic 300”.

UniCredit Tiriac Bank, Raiffeisen Bank, BRD-Groupe Société Générale, Icar Tours, LexNavigator, compania Proexrom si Delphi Diesel Systems sunt reprezententii comunitatii de business iesene care au ales sa rasplateasca excelenta din mediul academic.

Cele trei banci reprezentate in Iasi au optat pentru premierea câte unui student de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”. „Sustinem educatia si ne implicam cu toate resursele de care dispunem pentru a incuraja studentii si tinerii sa obtina excelenta”, au precizat reprezentantii UniCredit Tiriac Bank. De altfel, banca este si sponsor al intregului eveniment IETS.

Tot catre Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor se va indrepta si bursa oferita de Raiffeisen Bank. „Dorim sa demonstram astfel ca jucam un rol important nu doar pe piata bancara, ci si in viata comunitatii din care facem parte, iar Iasul este un centru cultural reprezentativ pentru România”, a declarat Dumitru Virtu, directorul executiv BRD Iasi.

O alta institutie bancara care s-a alaturat initiativei de a sustine finaciar cu un premiu un student cu rezultate de exceptie este Raiffeisen Bank. „Iasul este una dintre cele mai importante regiuni pentru noi si de aceea ne bucuram sa sustinem „Clasic 300”, un eveniment muzical deosebit, demn de capitala Moldovei“, a declarat Bogdan Babici, director grup retail al bancii.

Premiul de la  Icar Tours va fi acordat unui student de la Facultatea de Geografie si Geologie, compania LexNavigator va recompensa un student cu rezultate deosebite de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor – specializarea Marketing, cei de la Proexrom vor sustine financiar un student de la Facultatea de Constructii, iar compania Delphi Diesel Systems va acorda o bursa care ii va purta numele unui student de la o facultate cu profil tehnic din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi”. De asemenea, in cadrul evenimentului vor beneficia si studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa”.

IETS – Iasi Educational Trade Show este organizat de compania  ABplus Events, in parteneriat cu cele 5 universitati publice din Iasi.

INFO

www.iets.ro

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: