IETS 2012 / Colegiile de top din oraş vin la Iaşi Educational Trade Show

Afis IETS

Instituţii de învăţământ de renume şi cu tradiţie, cele mai importante colegii şi licee din capitala Moldovei au decis să-şi promoveze oferta educaţională la Expoziţia IETS.

Colegiul „Costache Negruzzi”, Colegiul Naţional, Colegiul Naţional „Garabet Ibrăileanu”, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”, Liceul de Informatică „Grigore Moisil” şi Şcoala Normală „Vasile Lupu” se vor număra printre instituţiile care vor fi prezente în cadrul Expoziţiei ce va avea loc în perioada 1 – 3 iunie la Sala Paşilor Pierduţi a Universităţii „Alexandru I. Cuza”.

Printre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ preuniversitar care au ales să fie prezente la evenimentul Iaşului în Educaţie se numără Colegiul „Costache Negruzzi”. Reprezentanţii instituţiei îi vor îndruma pe vizitatorii Expoziţiei IETS spre cea mai bună ofertă de studii, fie pentru înscrierea în clasa a V-a sau a IX-a, cu câte 150 de locuri disponibile pentru fiecare ciclu.

Şcoală europeană afiliată UNESCO, Colegiul Naţional Iaşi împlineşte 184 de ani de excelenţă în educaţie. Oferta cu care instituţia se va prezenta la Iaşi Educational Trade Show – IETS variază de la cursuri gimnaziale la cele liceale.

Tot în cadrul Expoziţiei IETS va fi prezentă şi oferta Colegiului Naţional „Garabet Ibrăileanu”. Instituţia pune la dispoziţia ieşenilor locuri în ciclul de învăţământ primar, gimnazial şi liceal, dar şi activităţi extracurriculare, precum ore de şah, GO, baschet, teatru sau dans cu Trupa Sky.

Desemnat Şcoala Anului 2011 la ultima ediţie a Galei Premiilor în Educaţie, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” va veni la IETS cu oferta proprie. Secţiunea dedicată ofertelor educaţionale preuniversitare ieşene va fi completată de Liceul de Informatică „Grigore Moisil” şi Şcoala Normală „Vasile Lupu”.

Iaşi Educational Trade Show – IETS oferă 3 zile de inovaţie şi inspiraţie pentru învăţământ şi educaţie şi un complex de evenimente care se adresează elevilor, studenţilor, părinţilor, cadrelor didactice, factorilor de decizie din domeniu şi tuturor celor implicaţi în sectorul public şi privat, fie că este vorba de facilităţi şi operaţiuni, management, reformă, tehnologie şi investiţii în domeniul educaţiei.

INFO

Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi accesând site-ul www.iets.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: