Ieșenii învață cum să-și prezinte ideile de afaceri la Startarium Pitching Workshop

iasi-pitching-workshop

Pe 25 octombrie, de la ora 18:00, ieșenii interesați de antreprenoriat sunt invitați la un workshop special prin intermediul căruia își vor putea îmbunătăți abilitățile de comunicare și de prezentare a ideilor lor de afaceri.

Startarium Pitching Workshop este o inițiativă marca Startarium.ro, cea mai complexă platformă educațională și de sprijinire a inițiativelor antreprenoriale din România, lansată de Impact Hub și ING Bank.

Susținut de Anna Heijker,  trainer internațional cu o vastă experiență în comunicare și public speaking în special în cadrul programelor dedicate startup-urilor, workshopul se axează pe crearea și transmiterea unui mesaj puternic al afacerii. Startarium Pitching Workshop este organizat sub forma unor sesiuni de pregătire prin care antreprenorii își vor putea structura mai bine informațiile și ideile și își vor îmbunătăți abilitățile de prezentare. Cu ajutorul Annei, la sfârșitul atelierului, aceștia vor putea identifica principalele tehnici și metode pentru construirea unei prezentări de succes.

Workshopul face parte dintr-o serie de evenimente naționale ce preced Startarium Pitch Day, competiția națională ce oferă celor mai bune startup-uri din România șansa de a concura pentru premii în bani în valoare totală de 100.000 Euro, cu marele premiu având valoarea de 70.000 Euro. Competiția va avea loc pe 23 noiembrie și se adresează startup-urilor care au cel puțin un an de funcționare și o vechime de maxim 3 ani.

INSCRIERE

Workshop-ul va avea loc la The Grape. Participarea este gratuită, iar accesul se face prin completarea în avans a formularului disponibil AICI. Workshop-ul va fi susținut în limba engleză, iar exercițiile practice pot fi realizate în limba română sau engleză, în funcție de preferințele participanților.

Startarium.ro oferă toate resursele necesare pentru lansarea și dezvoltarea unei afaceri. Plecând de la cei trei piloni ai proiectului – învățare, testare și finanțare – platforma pune la dispoziția utilizatorilor o întreagă listă de facilități, printre cele mai importante fiind: o librărie video, unde antreprenorii pot învăța de la experți despre cum se construiesc afaceri sustenabile, interviuri inspiraționale cu o serie de antreprenori de succes, un laborator personal sub forma unui mediu de lucru și colaborare unde antreprenorii pot lucra la modelul afacerii lor împreună cu alți parteneri, colegi sau prieteni, articole și stiri din zona de business, evenimente din zona de business care pot ajuta la dezvoltarea rețelei profesionale și creșterea afacerii, o zonă dedicată în care antreprenorii pot interacționa cu mentori și investitori, în care pot cere feedback pentru planul lor de afaceri sau pentru alte subiecte.
Startarium.ro este o inițiativă Impact Hub cu sprijinul ING Bank.

INFO

www.startarium.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: