Iesenii de la Pinholes sunt azi la GUERRILIVE RADIO SESSION

Pinholes la Guerrilive

Nu e usor să privesti lumea printr-o gaură de ac pană la urmă, iar sunetele ce însoţesc experienţa pot fi de la cele mai plăcute la cele mai ciudate. Asa se vede si se aude muzica pentru zmeii de la una dintre cele mai fresh trupe de la noi din tară – Pinholes, pe care o vom asculta cu totii în seara asta, de la 6, la Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban, o emisiune păstorită de Radio Guerrilla.

Având comandamentul de bază la Iasi, în Pinholes există patru personalităţi diferite, ce poartă insistent/incăpăţânat zgomotul unei zone decolorate, amuţite de absenţa liderilor si a voinţei, gata să testeze limitele înguste ale lungului drum spre vârf.

Purtăm aceiasi zmei, aceeasi obsesie că muzica merită efort si respect, iar posibilitatea de a purta un dialog cu ajutorul unui instrument musical fascinează si colorează agresiv orizontul. Putem lăsa ceva în urmă celor ce vor să descopere”, spun zmeii de la Pinholes despre ei.

Mai multe aflati în seara asta, la Radio Guerrilla, de la 18.00, la Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban – audio la www.eliberadio.ro si videolive pe www.fb.com/radio.guerrilla.

Despre Guerrilive: Emisiunea Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban (www.fb.com/guerrilive) s-a „născut” în toamna anului 2010 si are loc în fiece luni, de la 6 seara, la Radio Guerrilla. Maestru de ceremonii Bogdan Serban.

Despre Bogdan Serban: Introspect, articulat, decibeli, dictie, entuziast, trupă, playlist, reactiune, transparent, revoltat, cultură, improvizatie, insolent, hedonist, tumultos, vocal, jingle, independent, blank, blasfemic, concupiscent, agasant, progresist, buclă, firesc, scrupulos, recalcitrant, obscurantist, prodig … restul e radio.

Despre Radio Guerrilla: Mintile deschise deschid minti. Mintile deschise deschid minti, care deschid minti, care deschid minti, care deschid minti. Radio Guerrilla deschide minti din 2004.

INFO

Pinholes

www.facebook.com/pinholes.zmei

www.youtube.com/PinholesZmei

Radio Guerrilla

www.eliberadio.ro

www.fb.com/radio.guerrilla

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: