Ieșenii au ocazia să se bucure de povestea celui mai iubit musical din România: „MAMMA MIA!”

 

Spectacolul „MAMMA MIA!” se va juca pe data de 7 noiembrie în premieră la Iași, unde va spune cea mai frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie, pe scena Sălii Polivalente, de la ora 19:00.

Ieșenii nu trebuie să rateze musicalul care a cucerit întreaga lume si a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări. Celebrele personaje Donna, Sophie, Sky, Harry, Bill, Sam, Rosie, Tanya vor fi interpretate de Loredana, Ana Munteanu, Silviu Mircescu, Ernest Fazekas, Cornel Ilie, Adrian Nour, Ecaterina Ladin, Anca Țurcașiu.

Loredana, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, cu o carieră de peste 30 de ani în muzică, spune că este încântată să o interpreteze pe Donna. „Sunt fericită să joc în <MAMMA MIA!> și să am un rol atât de complex. Să cânt, să dansez, să joc pe muzica cu care am crescut. Cine ar fi crezut vreodată că într-o zi voi avea aceasta șansă, atunci când tata mi-a adus prima casetă cu ABBA din Libia și când profesorul meu de engleză de la școala primară mă punea să cânt în fața clasei și apoi în fața întregii școli piesele ABBA?! <MAMMA MIA!> este musicalul care bucură o întreaga familie, e o poveste minunată de dragoste în care se regăsesc și mamele, și fiicele. Nu sunt doar amintirile și emoțiile mele în show, ci ale câtorva generații”, declară Loredana.

Sophie este interpretată de Ana Munteanu, artista care a devenit „Vocea României“ în 2017. Acest rol îi aduce multe provocări, după cum spune chiar ea. A participat la casting chiar la îndemnul lui Smiley și, în prima zi, a cântat piesa <Thank you for the music> de la ABBA. Când a aflat că a obținut rolul, a fost foarte fericită. „Este un proiect grandios și mă bucur enorm că fac parte din el! Am șansa să lucrez cu oameni foarte mari din mediul artistic românesc”, declară artista.

Harry va fi interpretat la Iași de Ernest Fazekas, cel care a tradus și adaptat în limba română versurile melodiilor ABBA pentru musical. „Rolul pe care îl interpretez este o partitură interesantă, într-un spectacol de excepție, care sensibilizează, amuză și încânta publicul. Același public, care la sfârșitul spectacolului pleacă cântând hiturile legendarei trupe ABBA”.

Cornel Ilie este Sam și spune că: „pe mine mă ajută foarte mult acest rol, este ca o călătorie în trecut și în viitor. În trecut, pentru că am crescut cu melodiile trupei ABBA și în viitor pentru că eu, ca tată de fată, pot să văd de pe acum cum va fi să ai o fiică de 21 de ani, și în pragul căsătoriei! Este și training și terapie 🙂

Adrian Nour, finalist al emisiunii „Vocea României” este Bill, cel mai boem personaj dintre cei trei tați. Este bucuros că face parte din distribuția acestui musical, mărturisind că a trecut de un casting nu foarte ușor.„Este un show grandios, cu o muzică frumoasă știută deja de toată lumea, cu mult umor și coregrafii spectaculoase. Era nevoie de un spectacol ca acesta la noi!”, spune Adrian.

Unul dintre cele mai pitorești personaje, Tanya, îi cucerește pe spectatorii cu atitudinea sa, în interpretarea artistei Anca Țurcașiu. „Sunt foarte fericită că fac parte din această distribuție! Musicalul „MAMMA MIA! este proiectul pe care orice artist îl așteaptă <o dată în viață>! Tanya este un rol extrem de ofertant. Cel mai mult îmi plac la ea exuberanța, nonconformistul și faptul că e comică și sexy. Deci interpretez un personaj complex și foarte important, o adevărată pată de culoare!”, declară Anca, încântată.

Ecaterina Ladin, interpreta personajului Rosie, povestește că a văzut tot ce înseamnă acest rol în musicalurile „MAMMA MIA!” jucate peste tot și că în toate variantele există un punct comun: simțul umorului. „În ceea ce mă privește, de-a lungul anilor, am avut personaje foarte colorate și mă bucur că am luat castingul și pentru acesta. E un pas mare pentru mine să îl interpretez, pentru că este altfel decât tot ce am jucat până acum”, declară Ecaterina.

Cei care nu vor rata spectacolul din Iași îi vor descoperi, în rolul lui Sky, iubitul și viitorul soț al Sophiei, pe Silviu Mircescu. Încântat de rol, acesta spune că „este o onoare pentru mine să fac parte din acest proiect minunat și să fiu alături de mari artiști români! De asemenea, mă bucur că îl interpretez pe Sky pentru că, încă de când am văzut filmul, mi-a plăcut rolul său.” încheie artistul.

BILETE

Pret bilet: 50-250 lei in functie de pozitia in sala. Biletele pentru spectacolul de la Iași sunt disponibile pe iabilet.ro și în rețeaua de magazine Flanco, iar toți cei care vor să afle mai multe detalii despre spectacol pot intra pe mammamiathemusical.ro.

INFO

mammamiathemusical.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: