Iesenii au obtinut 4 medalii la Campionatul National de Dans Sportiv Iasi

Campionatul-National-de-Dans Sportiv
Iesenii au obtinut 4 medalii la Campionatul National De Dans Sportiv Iasi 2014, cea mai importantă competitie de profil, organizată de Federatia Română de Dans Sportiv în colaborare cu cluburile locale Reflex, Imperial, Olimpic, Dance Energy, Katyusa si DancePlanet.Ro.

Perechea Mătăsaru Stefan si Motoc Alexandra, membrii ai clubului Dance Energy din Iasi au câstigat 2 medalii de aur la categoria 10-11 ani sectiunea Latino si Standard. La categoria 14-15 ani, perechea Popa Stefan si Dumitrescu Georgiana, legitimati la clubul DancePlanet.Ro au obtinut medalia de argint la sectiunea Latino. La categoria 16-18 ani, perechea Stefan Mălin si Alexandra Lăcrămioara au obtinut medalia de bronz la sectiunea Latino.

Cea de-a 23-a editie a Campionatului National de Dans Sportiv a reunit peste 600 de perechi din toate judetele tării, care au concurat vineri în Atrium Palas Mall si sâmbătă si duminică in Sala Polivalentă pentru a adauga la palmares trofeele si medaliile corespunzătoare celor 7 categorii de vârstă (6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani si peste 35 ani — categoria Seniori). De la cluburile de dans iesene au fost înscrise peste 180 de perechi, dintre care multi participanti si-au făcut debutul în etapa precompetitională.

Sectiunile de dans la care au concurat participantii au fost: latino americane (samba, cha-cha, rumba, pasodoble si jive) si dansurile standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step), cei mai buni dintre ei fiind premiati cu diplome, cupe, medalii si cadouri, dar si cu posibilitatea de a reprezenta România la Campionatele Mondiale sau la cele Europene.

Competitia a fost arbitrată de 30 de arbitri dintre care 20 provin din alte tari din Europa. Din juriu a făcut parte si vedeta show-ului „Romanii au talent”, celebrul Mihai Petre. Dintre criteriile de arbitraj au făcut parte: expresivitatea, impresia artistică, sincronizarea, aliniamentul, dinamica, coregrafia, tematica, costumele.

Evenimentul a avut sustinere la nivel institutional din partea Ministerului Tineretului si Sportului, Primăriei Municipiului Iasi, Consiliului Judetean Iasi, Cercului Militar Iasi, dar si din partea comunitătii de afaceri din Iasi.

Este o onoare pentru noi să contribuim la organizarea Campionatului National de Dans Sportiv si să fim alături de acesti tineri talentati. Talentul, munca si disciplina acestor dansatori sunt valori pe care le apreciemsi le promovăm si care trebuie să ne inspire în viatăsi business” a declarat Tiberiu Stoian, manager Artissi Exonia, sponsor al Campionatului National de Dans Sportiv.

Imagine-Cupa-Palas / Campionatul National de Dans Sportiv

INFO

Campionatul National de Dans Sportiv Iasi

facebook – Campionatul De Dans Sportiv Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: