Idei de cadouri pentru bărbați – atunci când timpul are o valoare inestimabilă

Atunci când vine vorba de alegerea cadourilor pentru bărbați, lucrurile sunt întotdeauna mai dificile decât par la prima vedere. Fie că vorbim despre tânărul adolescent, cu gusturi în formare, de un soț mofturos care strâmbă din nas la orice, de un șef autoritar sau de un tată blând care te-a supravegheat din umbră toată viața, alegerea cadoului potrivit înseamnă o investiție în primul rând sufletească, mult mai importantă decât cea materială.

Pe măsura treceri timpului, relația voastră capătă mai multă profunzime și devine mai puternică. La fel cum vinul devine mai bun cu trecerea timpului, o aniversare nu ar trebui să fie despre o cifră sau o dată exactă, ci ar trebui privită ca o acumulare de experiență în care timpul este de fapt valoare.

Cadoul perfect pentru soțul imperfect

În momentul în care pornim la drum în viața de cuplu, știm că avem în față o călătorie imperfectă, presărată cu suișuri și coborâșuri. Atunci când ne gândim la cadouri pentru bărbați, ne gândim în primul rând la cel mai apropiat de noi, propriul soț sau iubit.

În trecut, te-ai gândit la ce cadou poate fi potrivit pentru a ne aduce aminte, atât de timpul petrecut departe, dar mai ales de timpul petrecut împreună cu persoana iubită și ai ajuns la concluzia că un ceas. Poate nu doar o singură dată, ci de mai multe ori. Așa încât norocosul are acum o colecție întreagă de ceasuri.

Nu, nu este momentul să-i mai iei încă unul, ci este momentul perfect să-l suprinzi cu o cutie de ceasuri, o dovadă sensibilă a faptului că te gândești la el și la toate cadourile pe care i le-ai făcut și îi aduc aminte de tine.

Cutiile de ceasuri atent lucrate și din materiale premium sunt una dintre cele mai bune de idei de cadouri pentru bărbați, fiind un excelent mod de a depozita aceste obiecte atât de dragi, fie ele primite sa achiziționate personal.

În plus, operațiunea de a găsi și alege ceasul potrivit pentru ținuta din ziua respectivă va dura mult mai puțin.

Cadouri pentru șefi – un mesaj cu subînțeles

Relația dintre doi oameni se construiește în timp și înseamnă în primul rând încredere, fie că vorbim de o prietenie sau de o relație de muncă.

Din ce în ce mai mult, legătura dintre un șef și subalternul său nu mai înseamnă o relație rece, bazată doar pe funcție și sarcini. Cultura organizațională a evoluat, fiind încurajate relațiile care se construiesc în timp, bazate pe încredere și pe cunoașterea persoanei cu care colaborăm, și nu doar pe cunoașterea personalității sale.

Sunt multe idei pe care le găsim atunci când căutăm cadouri pentru șefi, însă foarte puține “spun” un mesaj atât de puternic precum un glob pamântesc bar.

Pentru că tot vorbeam de investiția sufletească atunci când alegem un cadou, aceste Globuri tip bar transmit cu succes un mesaj rafinat: “M-am gândit în primul rând la omul care este în fața mea și nu la șeful sau partenerul de afaceri. Știu că timpul e valoare, iar tu îl petreci foarte mult la birou”.

Globul cu suport pentru băuturi este un obiect de lux potrivit pentru un birou cu personalitate și un cadou pe care îl va ține minte totdeauna, fie că vorbim de șeful tău sau de un partener de afaceri.

Cadou pentru tata – perfect indiferent ce alegi

În primul rând, te rog să te gândești cât ești de norocos sau norocoasă să ai un tată alături. Atunci când spui cuvântul tată, spui protecție, spui îndrumare, spui familie.

Evident, nu toate relațiile părinte-copil sunt perfecte, ar fi și ciudat să fie. Dar tocmai asta le face speciale, tocmai asta ne face să apreciem și mai mult timpul valoros, din ce în ce mai puțin, petrecut cu familia.

Deși orice ai alege pentru tatăl tău, în ochii lui ar fi cadoul perfect, el este în primul rând bărbat. Iar când vine vorba de alegerea de cadouri pentru bărbați, avem soluția perfectă și pentru un tată.

Privește adânc în interior și gândește-te la un moment fericit petrecut alături de el. Sunt șanse mari să fi fost la o ieșire la “iarbă verde”, atunci când te-a rugat cu blândețe să-i mai aduci o furculiță pentru grătar. Dacă nu ai fost niciodată la un picnic cu tatăl tău, poate ar fi momentul să o faci. Dacă ai fost, atunci e momentul să retrăiești experiența.

Fă-i cadou un coș picnic de 2 sau 4 persoane și spune-i că ți-ai plăcea să petreci un timp doar cu el sau doar cu familia voastră. Va fi deosebit de mândru de noua sa jucărie și vei surclasa clar cadoul mamei, același pulovăr ca anul trecut, dar pe altă culoare.

Un coș de picnic de calitate este un accesoriu elegant, confecționat din răchită împletită, căptușit cu pânză de iută. Adaugă o cartolină în plic cu un mesaj scris de mână, pentru personalizare suplimentară a cadoului.

Cine a spus că alegerea unui cadou pentru bărbați e grea… nu a greșit. Uneori mai capricioși decât femeile și mai nehotărâți decât un copil la raionul de dulciuri, bărbații, fie că vorbim de soți, șefi sau tați vor avea mereu o sprânceană ridicată în fața ambalajului colorat de pe masă. Însă, cu puțină atenție la detalii și cu puțin suflet investit, poți face cadoul perfect indiferent de situație.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: