Iata piesele pentru Finala Eurovision – 10 martie, TVR 1

Pe 10 martie, in transmisiune directa la TVR 1, se alege melodia ce va reprezenta Romania la Eurovision. 15 melodii au fost alese sa intre in spectacolul de selectie din 10 martie cand se decide ce cantec va reprezenta Romania la Eurovision 2012.

Eurovision-2012

Selectia Nationala pentru alegerea melodiei care va reprezenta Romania la Eurovision va avea loc pe 10 martie 2012, urmand ca piesa castigatoare sa participe in prima semifinala Eurovision pe 22 mai la Baku, Azerbaidjan.

Juriul de specialisti desemnat de TVR a avut de ascultat si votat dintre cele 97 de piese admise pentru preselectie. Pe langa cele 15 melodii alese, juriul a decis sa pastreze inca doua ca rezerve in cazul unor retrageri.

Iata melodiile selectate:

Catalin Josan – Call My Name

Mandinga – Zaleilah

Viky Red – If You Ever Feel

Bianca Purcarea – Don’t say sorry

Electric Fence – Sun-ta


Ovidiu Anton – I walk alone


Ana Mardare – This must be love


Ioana Bianca Anuta – Girls don’t cry

RPK – Singura care

http://www.youtube.com/watch?v=XkBzC8QnZe8

Tasha – Say my name

Lucian Oros – The best a man can get

T&L – Twilight


Raluca Ocneanu – Time is on my side

Ana Mardare – If you find simple words to say

http://www.youtube.com/watch?v=L4WL2-V67EE

Miss Mary – Rollin

Rezerve:

Edict – Young Spirit

Loredana Cavasdan – Choose Me

Juriul de specialisti care a ales cele 15 finaliste a fost format din reprezentanti ai caselor de discuri, compozitori, oameni de radio. Din juriu au facut parte: Dana Adam (Media Pro Music), Dan Popi (Cat Music), Catalin Muraru (Roton), Sorin Sfarlea (Universal Music Publishing Romania),Manuel Dinculescu (Radio 21), Tony Tesiu (Radio ZU), Stefan Naftanaila (Radio Romania), Dana Dorian – critic muzical, care a fost si vicepresedinte al juriului si compozitorii Eduard Circota, Ovidiu Cernauteanu (Ovi), George Natsis, ultimul fiind si presedintele juriului.

Toate cele 15 piese vor fi postate, in varianta audio, pe www.tvr.ro/eurovision pentru a putea fi ascultate de toti cei interesati.

UPDATE:  T&L canta melodia “Twilight” in locul Biancai Purcarea, la finala nationala Eurovision 2012, cantareata, care in urma preselectiilor urma sa interpreteze doua piese in concurs, ramanand cu una singura, informeaza TVR intr-un comunicat. La solicitarea Fundatiei Phoenix, manageriata de Paul Nanca, si cu acordul presedintelui juriului preselectiei Eurovision 2012, mandatat de cei care au jurizat pe 28 februarie, solista Bianca Purcarea va interpreta in finala nationala de pe 10 martie doar melodia “Don’t Say Sorry!

Selectia Nationala pentru alegerea melodiei care va reprezenta Romania la Eurovision va avea loc pe 10 martie 2012, urmand ca piesa castigatoare sa participe in prima semifinala Eurovision pe 22 mai la Baku, Azerbaidjan. Finala internationala Eurovision are loc anul acesta pe 26 mai.

PENTRU LISTA OFICIALA CU PUNCTAJELE FIECAREI PIESE CLICK AICI.

Participa la sondajul Ziarului de Iasi si voteaza-ti piesa favorita!

Sursa: bestmusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Iata piesele pentru Finala Eurovision – 10 martie, TVR 1”

  1. richard says:

    Mi se pare mie sau cei din comisia de selectie au fost platiti sa aleaga aceste piese ??!! …. De ce nu se regasesc in aceasta selectie piesele celor de la Holograf sau Iris ?!!!…. “Nu mai e timp” a lui Holograf in colaborare cu Angela Gheorghiu ar fi fost o foarte buna alegere sa reprezinte muzica romaneasca in adevaratul sens al cuvantului!!!! …. Mare parte din numele aflate pe aceasta lista sunt nume “de carton” ….”artisti” fabricati peste noapte, care nu sunt in stare sa interpreteze live ….sa nu mai vorbim de versuri in limba romana !!

    RUSINE !!!

Scrie un comentariu: