”Iasul vrea unirea” – eveniment caritabil

iasul-vrea-unirea

Societatea civilă unionistă dorește să lanseze prima televiziune 100% independentă care să militeze pentru reîntregirea României. Blocul Unității Naționale (BUN) a lansat deja campania de strângere de fonduri pentru Unirea TV, proiectul care ar trebui să contrabalanseze presa rusofilă de la Chișinău.

Termenul stabilit pentru lansarea televiziunii este septembrie 2016, iar unioniștii își propun ca vocea lor să se facă auzită, pentru început, din cele două studiouri: de la București și Chișinău.

Necesitatea unui astfel de post s-a nascut, pentru George Simion, initiatorul proiectului Unirea TV, pentru a echilibra presa din Republica Moldova: “Peste 80% din spațiul media din Republica Moldova este ocupat de posturile TV din Federația Rusă.

Televiziunile cu producție locală sunt influențate de interesele politice ale proprietarilor aflați în goana după voturi. Posturile TV din Republica Moldova au devenit instrumente de manipulare și arme anti-Unire”.

Pentru toți cetățenii unioniști din R.Moldova, această televiziune care promovează și încurajează unionismul este ceva firesc, chiar banal, ceva ce trebuia să se întâmple cu mult timp în urmă.

Cum sumele de care unioniștii au nevoie pentru a lansa prima televiziune independentă și naționalistă nu sunt foarte ridicate, comparativ cu bugetul oricărei alte stații tv, BUN a decis să apeleze la donațiile patrioților români de pe ambele maluri ale Prutului.

Joi, 22 septembrie, de la ora 19.00, în Grădina de Vară a Ateneului din Iași, va porni cronometrul invers pentru Unirea TV. Evenimentul organizat la Iași, va fi unul caritabil, de strangere de fonduri pentru postul de televiziune unionist Unirea TV. Dacă ne unim puterile, idealul atâtor oameni va putea să se îndeplinească!

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14, IAŞI

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: