Iaşul va găzdui Simpozionul de astrologie „Ritmuri Astrale”

afis simpozion astrologie

Cea de-a cincea ediţie Simpozionului de astrologie “Ritmuri Astrale”, organizat de Cabinetul de astrologie „Astro Mercur” şi Revista Glare, începe sâmbătă, 19 martie.  Prin această manifestare se celebreaza celebrăm la Iaşi, în fiecare an, echinocţiul de primăvară care reprezintă începutul unui nou an astrologic şi al primăverii astronomice.

Timp de două zile, se va realiza un schimb de informații și de experiență între iubitorii de astrologie, fie că sunt practicanți profesioniști sau doar utilizatori de informație astrologică.  Ca şi la ediţiile anterioare, evenimentul este realizat prin efortul astrologilor prezenți la Iaşi, care îşi propun să prezinte publicului larg mecanismele acestei cunoaşteri.

În programul de conferințe vă puteți întâlni cu Minerva (Gabriela Dima), Rodica Purniche, Ion Hristescu, Loredana Chiperi, Valeria Grigoraș, Luminița Ristea, Corina Goreac din București, precum si cu Raluca Chilianu si Anca Tăutu din Iaşi. Publicul va putea vizita şi o expoziţie de carte astrologică, precum şi o expoziţie de pictură inspirată din tematica astrologică.

Minerva (Gabriela Dima) va lansa la Iaşi noua ei carte  — „Chiron, sau despre astrologia sufletului”. Rodica Purniche va aduce trei din cărţile ei prezentate deja publicului — „Nodurile Lunare-compendiu de astrologie”, “Casele astrologice închise” şi  “Îngerii sferelor de forță planetară”.

Alexandra Juduc va vernisa expoziția de pictură inspirată din tematică astrologică și va avea surprize pentru public. Intrarea publicului este gratuită.  Simpozionul se va desfăşura în Complexul Palas.

PROGRAM

19 martie 2016 – Complex Palas, sala de conferinţe Mozart

  • Va avea loc prezentarea conferinţelor în două sesiuni, prima între orele 10:00-13:30 şi a doua între orele 15:00-18:30 – dedicate publicului larg, cu prezentări pentru popularizarea cunoaşterii astrologice, exemple de folosire practică a informației astrologice, prezentare de carte, discutii libere public–astrologi, autografe.

Duminică 20 martie 2016 – Atrium, Complex Palas, ȋntre orele  10:30-14:00

  • Sesiune dedicată interacțiunii cu publicul – prezentare interactivă cu subiecte privind contextul astral al anului 2016 – discuţii libere public–astrologi, prezentare de carte, autografe. Simultan vor fi discuții particulare, sesiune de consultanță astrologică la cerere cu astrologii prezenți la eveniment.

Partener Principal: Congress Hall Palas Iaşi.

INFO

Cabinet astrologie Astro Mercur

www.astromercur.ro

Astro Mercur

Ritmuri Astrale – Simpozion de Astrologie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: