Iașul s-a transformat într-un platou de filmare

Iașul s-a transformat într-un adevărat platou de filmare, iar cunoscutul regizor Iura Luncașu filmează aici noul său film – Love Sorry, o comedie care îl are în prim-plan pe Alex Bogdan.

Vineri, 14 mai, s-a filmat pe terasa Hotelului Unirea o scenă din film cu jurnaliștii locali, iar regizorul și actorul principal au oferit primele declarații despre producție.

Echipa SFR a fost pe platourile de filmare si a realizat fotografii care surprind atât momente de la interviuri, cât și momente de la filmări sau chiar din spatele camerelor de filmat.

Ne bucurăm că și prin festivalul nostru reușim să aducem Iașul acolo unde trebuie și că au loc aici niște momente cu care ar trebui să ne mândrim. Acest lucru dovedește, încă o dată, că un eveniment cultural poate schimba imaginea unui oraș. Regizorul Iura Luncașu este un prieten al festivalului și ne bucurăm că a revenit în orașul studenției pentru a filma o comedie care va prinde foarte bine la public – Love Sorry, cu Alex Bogdan în rol principal.” (Andrei Giurgia, directorul SFR)

Premiera filmului va avea loc la ediția a 13-a a festivalului Serile Filmului Românesc.

INFO

www.festivalsfr.ro

www.facebook.com/serilefilmuluiromanesc

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: