Iasul promovat ca destinatie de city-break la cel mai mare targ de turism din Londra

city-break-iasi

Orașul Iași va fi promovat ca destinatie de city-break la cel mai mare târg de turism din Londra, World Travel Market, ce va avea loc între 2- 5 noiembrie 2015. La eveniment vor fi prezenți peste 50.000 profesioniști din industria de turism, miniștri și presa internațională.

Pentru prima oară Iașiul este promovat la cel mai înalt nivel, fapt remarcat și de Travel Bulletin, una din cele mai mare publicații de turism din Marea Britanie, unde a apărut un articol legat de lansarea unui city break cu destinatia Iași. Travel Bulletin este prezent de 40 de ani în Marea Britanie și acoperă cele mai diverse știri din fiecare sector al industriei de turism, de la operatori de turism, companii aeriene, companii de croazieră, hoteluri, birouri de turism, operatori de transport cu feribotul și feroviare, până la companii de închirieri auto sau parcuri tematice.

Rolandia este o agenție touroperatoare, specializată pe segmentul incoming cu sediul in Iași ce promovează Romania la nivel internațional. Iași este cea mai nouă destinație de city break din Romania și este acum disponibilă turiștilor din Marea Britanie, Franța și Germania. Rolandia fiind prima agenție din România care propune această destinație turiștilor din întreaga lume.

INFO

Rolandia

www.rolandia.eu

www.facebook.com/Rolandia.tour

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: