Iasul cultural – turistic, editia 2011

Asociatia studenteasca „Tineri pentru Viitor” anunta deschiderea oficiala a campaniei de promovare a potentialului cultural – turistic al municipiului Iasi, denumita sugestiv Iasul cultural – turistic, editia 2011.

In cadrul proiectului sunt incluse mai multe manifestari culturale.

In perioada 15 iulie – 15 august va avea loc o Expozitie de fotografie „Iasul de odinioara” din colectia Daniel Chirica, cand publicul poate admira imagini surprinse de obiectiv incepand cu anul 1922.

Pentru cei pasionati de muzee in data de 23 septembrie, in intervalul orar 17-24 se poate vizita gratuit Ansamblul Monument Istoric Manastirea Golia cat si renumitul turn al Goliei.

Si cartofilii au motiv de bucurie, deoarece in perioada 3-5 octombrie se desfasoara „Zilele cartilor postale”, cand cei interesati pot trimite de la Cortul din Copou o carte postala oriunde in tara. Cartile postale sunt oferite gratuit de catre Asociatia studenteasca „Tineri pentru Viitor” .

Pe toata perioada campaniei, pana pe 10 octombrie, in Parcul Copou este montat un cort cu rol de Punct de informare turistica de unde se pot obtine informatii despre programul manifestarilor institutiilor implicate in proiect, informatii turistice, suveniruri si materiale de informare.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: