IA`ȘI TU ATGR, eveniment cultural-sportiv

afis IA SI TU ATGRÎn data de 6 iunie 2015 va avea loc la Iași competiția ATGR,  în zona Copou, începând cu ora 10.00. Evenimentul are o tematică cultural-sportivă și este organizat de Asociația Turistică Ghizii României din București, care a deschis în octombrie 2014 Școala de Ghizi la Iași.

Obiectivul principal al acestui eveniment este promovarea unui mod de viață altfel prin cultură și activități sportive în aer liber. De asemenea dorim să scoatem în evidență și modul de lucru în echipă, toate activitățile având același mod de participare.

Scopul evenimentului este de a scoate în evidență valorilor culturale ale orașului și a promova cultura Iașului într-un mod interactiv.

PROGRAM

Evenimentul este compus din trei mari activități care vor avea loc într-o singură zi, 6 iunie 2015:

  • Treasure hunt în zona Copou 10.00 – 14.00. Startul va fi dat de la Aleea Voievozilor, lângă Casa Studenților. Prin această activitate dorim să promovăm valorile ascunse ale orașului, în special din zona Copou. Activitatea va avea loc pe echipe formate din 4 persoane.
  • Cross – Sănătate prin mișcare 14.00 -15.00 în parcul Copou. Prin această activitate dorim să promovăm mișcarea și să motivăm ieșenii să iasă în aer liber. Traseul pentru cross este de 3 km și presupune 6 ture în parc pe aleile principale. Startul va fi dat de la Teiul lui Mihai Eminescu. Participarea la această activitate este individuală.
  • Bătălia cu cornete 15.00 – 18.00. Este un joc pe echipe, iar ținta este reprezentată de membrii echipei adverse. Câștigă cei care țintesc cel mai repede toți adversarii.

Premierea – va avea loc în cadrul unui local din Iași care se va finaliza cu cântece la chitară.

Public țintă: studenți, localnici pasionați de sport, de cultură, de turism.

INSCRIERI

Înscrierile se pot face până în data de 3 iunie 2015, completând un formular de înscriere: google forms, iar candidații vor primi o confirmare pe email. Alte detalii puteți găsi pe pagina de www.facebook.com/pages/Iasi-tu.

Persoană de contact – Coordonator Asociația Turistică Ghizii României Iași, Victoria Bejan, tel. 0742.570.246.

INFO

A.T.G.R. sau ”Asociatia Turistică Ghizii României” este o organizație non-guvernamentală cu sediul în București, înființată în luna iulie a anului 2007. A.T.G.R. este o asociație de tineret ce promovează turismul montan și ecologia, organizează proiecte de protecție a mediului, evenimente montane precum Montaniada,  tabere de aventură pentru copii, teambuilding-uri și multe alte activități cu și pentru tineri. Cel mai mare proiect al asociației îl reprezintă Școala de Ghizi, ajuns la a 8-a ediție.

În toamna 2014, asociația a deschis prima ediție a Școlii de Ghizi la lași care a avut succes și multe rezultate bune în rândul cursanților. Pe lângă cursurile gratuite, cursanții au primit după absolvire locuri de muncă sezoniere pe postul de ghid de turism local și implicați în programe educaționale pentru copii.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: