IASI Streetball Challenge @Centrul Comercial Felicia Iasi

street ball challange
IAȘI Streetball Challenge este un turneu care se va desfășura în cadrul parcării Centrului Comercial Felicia în zilele de 28 și 29 mai. Evenimentul face parte din calendarul național afiliat FIBA 3X3 și va avea infrastructura profesională de joc: teren sintetic, panouri omologate, oficiali de joc, tabela electronică de scor.

In weekend, jucam baschet 3×3  la Iasi. Sunteti asteptati la prima etapa din Raiffeisen Bank Romania Challenger Tour, o competitie nationala care ofera sansa echipelor de la Open masculin sa se califice pentru puternicul turneu international Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va avea loc in luna august.

IASI Streetball Challenge se va juca sambata si duminica la Centrul Comercial Felicia. Marele premiu la IASI Streetball Challenge este un CEC in valoare de 5.000 lei + alte cadouri din partea sponsorilor.

Valoarea totală a premiilor este de peste 20.000 lei la toate categoriile. Timp de 2 zile pline de baschet, muzică și distracție, pe două terenuri de joc, aprox 70 de echipe își vor disputa clasamentul. Categorii de vârstă: U14, U18, OPEN și OLDBOYS (35+) la masculin cât și feminin.

Ambasadorul evenimentului IASI Streetball Challenge este nimeni altul decat Iulian Canaf. Toata lumea sa-si acordeze talentul…la baschet!

INFO

Centrul Comercial Felicia Iaşi

Baza 3, Str. Bucium, nr. 36, Iaşi

Telefon: +(40) 232 239 600, +(40) 232 239 608

Fax: +(40) 232 239 601

Email: contact@felicia-iasi.ro

Web: felicia-iasi.ro

FB: www.facebook.com/felicia.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: