Iasi Science Festival, 6-9 aprilie

In perioada 6-9 aprilie 2014 va avea loc Festivalul de Stiinta de la Iasi, un eveniment realizat de Asociatia PRO EVENT si ABplus Events impreuna cu Universitatea Alexnadru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi si Institutele Academiei Romane-filiala Iasi.

Festivalul propune elevilor, profesorilor si iubitorilor de stiinta de toate varstele participarea gratuita la peste 200 de evenimente de stiinta: experimente si demonstratii in laboratoare (indoor) si in Arena Stiintelor Medicale, tururi ghidate in institutiile co-organizatoare, ateliere distractive, lectii ca un spectacol, proiectii ale celor mai noi seriale documentare din 2014 puse la dispozitie de National Geographic Channel si Da Vinci Learning, in Cinemateca Stiintei, care va functiona in Palas Mall, Atrium, nivel 1, cu incepere din ziua de 6 aprilie – ziua deschiderii oficiale a festivalului.

Înscrierea grupurilor organizate la activitătile din festival se realizează prin completarea formularului disponibil în sectiunea „Înregistrare” a site-ului www.sciencefestival.ro/. Pentru informatii, asistentă si sprijin la înscrierea online, vă rugăm să apelati numărul de telefon 0753115544.

SECTIUNI

  • Science Lab. Pentru 4 zile laboratoarele universitătilor vor fi principalele puncte de atractie pentru publicul vizitator format din elevi în anii terminali de liceu însotiti de profesori. Universitătile iesene pregătesc un program consistent de prezentări, demonstratii si conferinte.
  • Science Picnic. Sectiunea outdoor a festivalului se va desfăsura în Arena Stiintei, denumire generică a spatiului de desfăsurare a evenimentelor organizate de oameni de ştiinţă, profesori, institute şi centre culturale, muzee si ONG-uri de profil. Sectiunea se adresează copiilor însotiti de părinti si publicului larg.

PROGRAM

Programul intregului eveniment este disponibil AICI

INFO

www.sciencefestival.ro/

www.facebook.com/IasiScienceFestival

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: