IaSi Planteaza, 2 aprilie 2011

Pe 2 aprilie 2011, incepand cu ora 10, Asociatia Mai Bine si Asociatia TERIS organizeaza actiunea IaSi Planteaza. Aceasta face parte din editia a cincea a proiectului IaSi Recicleaza, implementat in parteneriat cu organizatiile Recolamp si Eco-Rom Ambalaje.

Aproximativ 200 de puieti vor fi plantati la iesirea din Iasi, intr-o zona cu risc de alunecari de teren de langa bulevardul C. A. Rosetti, in apropierea paraului Cacaina.

Actiunea este organizata cu sprijinul S.C. Servicii Publice Iasi S.A., care va oferi materialul saditor, va pune la dispozitie uneltele necesare plantarii si va oferi asistenta tehnica.

Voluntarii se pot inscrie pe site-ul proiectului www.iasirecicleaza.ro, unde se gasesc mai multe informatii despre aceasta activitate.

IaSi Recicleaza este o initiativa pentru protejarea mediului inconjurator si implicit pentru crearea unei culturi civice care sa sustina dezvoltarea durabila a orasului Iasi. In cadrul editiei din 2011, vor fi organizate ateliere de lucru manual, Coltul verde – un concurs intre licee, evenimente Gusta Slow, sesiuni informative, ateliere de cultura civica contemporana, plantari, proiectii de filme si concursuri online.

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: