Iasi Jazz Nights – Tango Transit

In cadrul seriei de evenimente CaféKultour 2011, Centrul Cultural German Iasi va invita la concertul de jazz tango, sustinut de trioul TANGO TRANSIT din Germania, care va avea loc miercuri, 6 aprilie 2011, incepand cu ora 20:00, in Club RS.

Muzica celor de la Tango Transit te face curios. Cu ritmuri puternice si muzica interesanta, cei trei muzicieni dezvolta intr-o interactiune intensiva propriul lor sunet liric extatic.  Tango Transit e dovada ca jazz tango-ul inca este actual si mereu reinnoit. Radical emotional, cu elemente din muzica clasica si jazz, funk si drum & bass, trupa transfera ideile de baza ale tangoului in modernitate.

Martin Wagner a avut timp de multi ani concerte cu ansambluri de mare clasa in tara cat si in strainatate (printre altele cu Irith Gabriely & Colalaila, Konrad Beikircher). Stilul lui de acordeon este influentat de mai multi factori: improvizeaza si experimenteaza cu sunete din jazz, folk si avantgarde.

Tobosarul Andreas Neubauer a lucrat cu diversi artisti de la jazz la pop precum Barry Finnerty, Barbara Dennerlein, trupa Glashaus dar si cu trupa HR Big Band. Momentan traieste la Paris si face parte din trio-ul pianistului  Hugues Duchesne.

Hanns Höhn, castigator al mai multor premii nationale si internationale, a avut turnee pe scara larga in Asia si a lucrat cu artisti Oli Bott, John Schröder si Frank Möbus.

Expresivitate mare si bucuria de a canta, virtuozitate si energie sunt caracteristicile ce descriu trupa Tango Transit – o formatie cu acordeon extraordinara intre jazz si lume.

Intrarea libera – rezervari 0232/21.30.60

Pentru mai multe informatii accesati noul site: www.iasijazznights.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: