Iasi Jazz Nights: Andi Maile’s Souljazz Project

In cadrul seriei de evenimente Cafe Kultour, Centrul Cultural German din Iasi are placerea de a va invita la concertul de jazz modern, sustinut de cvartetul Andi Maile’s Souljazz Project din Germania, care va avea loc marti, 27 aprilie 2010, incepand cu ora 20:00, in Club RS.

Programul trupei este format din muzica cantaretilor clasici de Boogaloo si Souljazz ai anilor ’60 dar si din compozitii originale ale membrilor trupei. Membrii trupei sunt artisti cautati pe scena germana de jazz: pianistul Thilo Wagner, basistul Jens Loh – un oaspete binevenit, bateristul Patrick Manzecchi si saxofonistul tenor Andi Maile.

Intrarea este libera

* Noul proiect al Centrului Cultural German Iasi, in colaborare cu Club RS si Cotnari SA isi propune sa ofere publicului iesean posibilitatea de a asculta un jazz original ce imbina multiple alte stiluri muzicale. Concertele, organizate o data pe luna, vor prezenta publicului larg formatii de jazz consacrate din Germania, dar si din Romania. Ele se adreseaza in primul rand pasionatilor de jazz, dar in egala masura si iubitorilor de muzica si frumos in general. Iasi Jazz Nights va prezenta un jazz aparte, cu influente de groove, soul, pop sau rock, fiecare dintre formatiile ce urmeaza a concerta in anul 2009 avand o abordare diferita – totusi originala – asupra genului muzical de jazz.

Detalii proiect: http://www.iasijazznights.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: