Iași Guitar Festival, a XII-a ediție

Casa de Cultură a Studenților din Iași, prin Clubul de chitară clasică și electrică, coordonat de referentul Petran Paveliuc organizează în perioada 16-18 noiembrie 2019, cea de-a XII-a ediție Iași Guitar Festival. 

Concursul are loc pe data de 16 noiembrie 2019 în intervalul orar 14.00 – 16.00 în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași. Intrarea este liberă. Concurenții vor avea vârstele cuprinse între 11 și 18 de ani.

Echipa de jurizare pentru concursul de chitară electrică este fost formată din: Dan Spînu – conferențiar universitar doctor (Univ.G.Enescu Iasi); Petran Paveliuc – profesor chitară (Casa de Cultură a Studenților Iași); Andrei Roșulescu – profesor de chitară (Cluj); Nicu Patoi – profesor de chitară (București); Rares Totu – chitarist.

Premiile oferite de organizatori sunt: Premiul I – Amplificator Handmade marca Viorel Firtat; Premiul II – 300 lei; Premiul III – 200 lei

INSCRIERE

Se completează online formularul de inscriere în concurs pe care îl găsiți AICI si se trimite până la data de 10 noiembrie 2019 împreună cu piesa aleasă pentru interpretare.

Toți participanții la CONCURSUL DE CHITARĂ ELECTRICĂ trebuie să citească și să accepte  regulamentul și condițiile înainte de a completa formularul de înscriere. Nerespectarea acestor reguli duce la descalificare.Se poate adăuga un link către Youtube cu negativul piesei ori trimite în format mp3 la adresa petran.paveliuc@yahoo.com.

Concurenții care nu au împlinit încă 18 ani trebuie să fie însoțiți de un profesor coordonator, tutore legal sau părinte. În cazurile speciale, copiii pot participa și cu o cerere din partea parinților sau a tutorelui legal care să dovedească acordul acestora pentru participarea la concurs, act cu care se vor prezenta juriului/organizatorilor.

INFO

iasiguitarfestival.jimdo.com

PE ACEEASI TEMA:

Concert simfonic | 18 martie 2022

O seara cu Holograf

Concert simfonic | 11 martie 2022

Concert simfonic | 15 aprilie 2022

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: