Iasi Free City Tours, un proiect de vacanta initiat de doi liceeni

iasi free city tour

In data de 9 iulie 2015 s-a lansat proiectul Iasi Free City Tours. Proiectul continua si in anul 2016 si debuteaza la finalul lunii iunie. Este un proiect de vacanta, prin care initiatorii, doi liceeni, vor să faca cunoscut Iaşul realizand tururi gratuite, în limba engleză şi română, pe durata a 2 ore.

Scopul proiectului este de a pune în valoare potenţialul turistic al Iaşului, un oraş care are un număr în creştere de vizitatori, în unităţile de cazare fiind înregistraţi în aprilie 2015, potrivit Direcţiei Judeţene de Statistică Iaşi, cu  22.2%, mai multe persoane faţă de anul trecut.

Iasi Free City Tours este un proiect de vacanta prin care initiatorii acestuia vor să faca cunoscut Iaşul realizand tururi gratuite, în limba engleză şi română, pe durata a 2 ore. Lucreaza la acest proiect doi liceeni – Teodora si Matei, care vor prezenta informaţii despre mai bine de 20 de obiective turistice, de pe traseul Palatul Culturii, str. Stefan cel Mare, str. Cuza Voda si Piata Unirii.

Sunteti printre cei care, ca mii de oameni, strabateti zilnic centrul Iasului ca localnici sau turisti?. Stiti ca, de fapt, pe acest traseu treceti pe langa 28 de obiective turistice? Suntem doi liceeni ieseni – Teodora si Matei, si ne-am propus sa va ajutam, in calitatea de ghizi sa vedeti minunatiile pe langa care treceti, in cadrul unui tur gratuit: Iasi Free City Tours. Porniti alaturi de noi sa decoperiti cu adevarat bogatia Iasului si suntem convinsi ca veti vedea cu alti ochi Iasul, cu adevarat o capitala culturala europeanaTeodora si Matei

Beneficiarii proiectului vor fi  turiştii veniţi din strainătate sau din afara Iaşului, dar sunt aşteptaţi şi iesenii care doresc să afle mai multe informatii despre oraşul în care locuiesc.

Proiectul Iasi Free City Tours se va desfasura pe durata a 2 luni, in care vor fi promovate unele din cele mai importante obiective turistice din Iasi, capitala culturala a Romaniei si unul dintre cele 10 orase candidate la titlul de Capitala Culturala Europeana. Proiectul este realizat cu sustinerea Agentiei de turism Icar Tours Iasi, una dintre firmele care pledeaza pentru dezvoltarea Iasului turistic.

INFO

Iasi Free City Tours

Email: teodoramunteanuadina@gmail.com

FB: www.facebook.com/FreeIasiCityTour

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: