Iași Free City Tours demarează ediția 2016

stauie cuza-piata unirii

În fiecare zi, de la ora 09.30, toți cei interesați de poveştile Iașului, pornesc pe traseu, însoțiți de ghizi–voluntari, de la statuia lui Al. I Cuza din Piața Unirii. Astfel initiatorii spun Bun Venit vizitatorilor orașului și promoveaza câteva dintre cele mai importante obiective turistice, printre care menționăm: Statuia lui Ștefan cel Mare, Teatrul Național Iași, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Catolică Nouă, în total 24 de obiective turistice..

Cei trei ghizi doresc să facă cunoscut Iaşul prin realizarea de tururi gratuite, în română, engleză şi, în premieră, în franceză, pe durata a două ore

Ghizi vor fi trei liceeni voluntari: Matei Bărhălescu, Daria Constantin şi Cristiana Buzea.

Ediția pilot din vacanţa de vară 2015 a însumat peste 800 de participanți din care aproximativ 80% au fost străini în tururile pietonale.

Parteneri în proiect: Complexul Național Muzeal Moldova, Muzeul Național al Literaturii Române Iași, Centrul de Informare Turistică Iași, Institutul Cultural Francez, British Council, Iași Airport, Centrul de Promovare Turistică Golia, Palas Iași.

INSCRIERE

Înscrierea persoanelor interesate se face zilnic, la tel. 0737 004 702. Pentru mai multe informații, intrați pe  www.facebook.com/FreeIasiCityTour

INFO

Iasi Free City Tours

Emailiasicitytour@gmail.com

FB: www.facebook.com/FreeIasiCityTour

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: