Iasi Educational Trade Show, 1-3 iunie 2012

IETS 2012

ABplus Events organizeaza in perioada 1 – 3 iunie “Iasi Educational Trade Show”, un eveniment de amploare dedicat educatiei. Iasi Educational Trade Show (IETS) reuneste lideri si personalitati de seama din domeniul educatiei, alaturi de personalitati ale momentului, si se constituie intr-un prilej de a concentra atentia publicului in jurul valorilor din educatie si invatamant.

Evenimentele IETS au loc intr-un oras al educatiei prin excelenta si intr-una dintre cele mai frumoase zone, pe Dealul expozitii ietsCopoului, in spatiul “Universitatii Alexandru Ioan Cuza” Iasi. IETS ofera 3 zile de inovatie si inspiratie, un cadru organizat pentru informare si decizie, si o serie de manifestari artistice dedicate publicului larg. IETS se adreseaza elevilor si studentilor, parintilor, cadrelor didactice, factorilor de decizie din invatamant si educatie si tuturor celor implicati in sectorul public si privat, fie ca este vorba de facilitati si operatiuni, management, reforma, tehnologie si investiii in domeniu.

“Iasi Educational Trade Show” cuprinde un complex de evenimente din sfera educatiei: Expozitia de Oferte in Educatie (1 – 3 iunie, Sala Pasilor Pierduti, UAIC), Conferinta Internationala in Educatie (1 iunie – sesiunea plenara, 2 iunie – sesiuni tematice), Expozitia de Produse, Servicii si Tehnologii in Educatie (1 – 3 iunie, esplanada corp B, UAIC), Targ de Carte (1 – 3 iunie, parc corp B, UAIC), Atelier Media si Targ de Joburi (1-3 iunie, esplanada corp B, UAIC).

In completarea programului, IETS presupune si organizarea unor evenimente conexe, activitati realizate cu sprijinul partenerilor: lansari de carte si intalniri cu autorii in Cafeneaua IETS, workshop-uri, expozitii de arta, spectacole.

gala educatiei iesenePunctul central al „Iasi Educational Trade Show” este un eveniment menit sa capete traditie in spatiul educational iesean, Gala Educatiei Iesene (1 – 2 iunie), care reprezinta  o platforma de comunicare, evidentiere si recompensare intr-un cadru festiv a celor mai importante valori ale educatiei iesene, atat profesori, masteranzi, doctoranzi cat si studenti si elevi. Aceasta gala este structurata pe trei mari directii. Conferinta Internationala in Educatie (1 si 2 iunie) va trata, in principal, probleme de management al educatiei si va avea un puternic caracter profesional.

Seara Excelentei in Educatie se va desfasura in seara de 1 iunie, evenimentul fiind dedicat doar reprezentantilor din domeniul educatiei. Totodata, in cadrul Galei Educatiei Iesene va fi organizat si Spectacolul de Gala dedicat Educatiei, care cuprinde o serie de spectacole care se vor desfasura in apropierea Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi.

Ziua de 3 iunie este dedicata absolventilor universitatilor din Iasi. Va fi organizat Marsul ziua absolventuluiAbsolventilor, urmat de un picnic si un concert pentru absolventi.

Prin structura sa complexa si paleta bogata de evenimente, Iasi Educational Trade Show se poate constitui intr-o aplicatie practica pentru institutiile de invatamant, pentru elevi si studenti, oferindu-le acestora posibilitatea de a organiza diferite manifestari si ateliere, de a desfasura activitati de voluntariat pentru completarea portofoliului si de a cunoaste si a interactiona cu reprezentanti ai companiilor din domeniul lor de activitate.

INFO

Site: www.iets.ro/ietsabplus

Brosura: iets.ro/brosura/brosura.html

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: