Iasi DJ Contest @Square Cafe Palas

iasi dj contest

IAŞI Dj Contest este aşa cum sugerează numele, un concurs pentru tinerii artişti, dj aspiranţi sau în devenire care nu au avut şansa de a ajunge să mixeze în faţa unui public numeros, în cadrul unui eveniment de amploare. Concursul vine să susţină artiştii care deși au potenţial, nu au avut posibilitatea de a se face remarcaţi din diferite motive.

PREMII: Eragon Vibes îi va invita pe primii 3 câştigători în studio pentru interviuri şi live seturi, urmând să ne ocupăm de imaginea şi promovarea fiecăruia în parte. Câștigătorii vor avea șansa de a face parte din Labelul nostru şi de a urca pe scenă la evenimentele organizate de către noi şi nu numai, alături de nume sonore.

VOTAREA: Proba tehnică va avea loc sâmbătă, 13 iunie 2015, de la ora 22:00 la Square Cafe Palas. Fiecare concurent va mixa câte 7 piese timp de 20 minute, acesta fiind unul dintre criteriile de bază de care se va ţine cont. Construcţia setului, aptitudinile tehnice, selecţia pieselor, vor fi criterii care vor face diferența. Votarea se va face din două direcţii: votul publicului (50%) şi votul juriului (50%).

PARTICIPANTI

Peste 40 de DJ s-au înscris la concurs! Iata o parte dintre cei pe care ii veti putea asculta la eveniment:

Razvan Matlinsche – “Salut, sunt Razvan Matlinsche, fac muzica de 10 ani de zile la liceul de arta Octav Bancila din Iasi, practic pian de cand aveam 7 ani, chitara insa am invatat din clasa a 9-a. In momentul de fata sunt in clasa a 10-a.

Gabriel Ante (M.T.C.D Torino) – Complex dar simplu in același timp, ritmul său te poate tine in mișcare pentru zile întregi. Cu un sound, ușor de recunoscut, ce se remarca printr-o selecție riguroasa a muzicii deep, house & tech house, tipica orașelor Chicago si Detroit, avand influente funk, hip-hop & jazz, ce îi definesc stilul, sa remarcat cu ușurintă pe scena locală din Torino unde este stabilit din 2011.

Evolve Dubz are 18 ani, este din Iasi si este fondatorul si organizatorul evenimentelor ” Chase the Sun Events ” impreuna cu alti adolescenti de varsta sa din aceelasi oras. “Când vine vorba de dj şi atmosferă, petrecerile marca “Chase The Sun” excelează de 2 ani încoace in scena ieseana” – Eragon Vibes . Evolve si-a inceput activitatea muzicala la varsta de 15 ani, totul plecand dintr-o simpla pasiune si atractia pentru bass music.

Smau Madalin s-a apucat de muzică în 2012. A inceput cu deep-house și datorită prietenilor, a ajuns la minimal și techno.

Mechaanisman este un tânăr dj care a început sa descopere muzica din spatele unui pupitru din 2013 având chiar și o petrecere în Cuban Pub (actualul BIblioteque Pub). A participat la contest-ul anterior din Square, unde a si câștigat! A mai pus în trecut alături de Gojira & Planet H!

Rosu Radu Gabriel alias ” Radu Gabriel “ a intrat în industria muzicală în anii 2009-2010 mixând prin majoritatea localurilor din Iași, cu 2 ani mai târziu este invitat ca guest mix la Vibe FM în emisiunea TrancENDancE ArenA with Snatt & Vix, nu după scurt timp se afirmă ca Label Owner la Crossbridge Records, Lollipop Music și SoundTrip Records, colaborând cu artiști din întreaga lume atât ca label manager, dar ca și producator, având support de la DJ FEEL, Mr.Pit, DJ Renji etc. Ca producător a fost ales pe locul 50 din 10.000 de participanți din întreaga lume, remixând piesa celebrilor artiști Ummet Ozcan , Nervo & R3hab – Revolution .

Paduraru Cozmin și-a început activitatea ca DJ la începutul anului 2014, inițial mixând dubstep. Din dorința de a experimenta și altceva, a trecut la drum and bass, în cea mai mare parte latura liquid. El a împărțit scena cu nume precum Gojira și Planet H, Argatu, DJ Sauce și are suportul celor de la Chase the Sun Events.

Restlessdeep este un DJ local, pasionat de Techno, Trip-techno și Garage. Vom lăsa muzica sa ne povestească restul.

Razvan Vallsonsers este un adolescent de 18 ani pasionat de muzica electronică, mai exact de stilurile tech-house și techno. Acesta a reușit să-și înceapă activitatea ca DJ pe parcursul anului 2015 punând muzica pentru prima oară în Bibliotheque Pub alături de RestlessDeep. Deocamdată Vallsonsers nu a reușit să se remarce prin ceea ce face, deoarece nu a avut ocazia să mixeze în fața unui public numeros, sau mai mult de atât, alături de un DJ renumit.

Mihai Mollner aka DoubleM (DM) și-a început activitatea ca dj în vara anului 2014. Genurile abordate de acesta sunt riddim și trap. Până în momentul de față acesta a împărțit scena cu mai mulți artiști romani, apogeul fiind colaborarea sa cu Gojira și Planet H.

SIBTR este un proiect muzical care a luat naștere în iarna anului 2013 . Producțiile și sound-ul său i-au adus support din partea unor DJ internationali precum DJ Pierre, Eats Everything, George Acosta, David Solano, Seb Jak și mulți alții.

BILETE

Pret bilet: fete – 6 lei; baieti- 12 lei.

INFO

Square Cafe Palas

Telefon: 0753 511 997

www.facebook.com/just.square

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: