IA(și) DAY 2015

ziua iei-palas

Sărbătorim împreună Ziua Universală a IEI. De Sânziene, îmbracă IA românească și postează poza pe Facebook, Instagram sau Twitter.  Ziua Universală a IEI este o inițiativă La Blouse Roumaine sărbătorită anul acesta și la IAși.

Pe 24 Iunie 2015, de Sânziene, ne dăm întâlnire pentru a sărbătorii împreună Ziua Universală a IEI. Ne vedem în Grădina Publică PALAS, începând cu ora 19:00 pentru a surprinde spiritul de român şi din capitala Moldovei.

Pentru a treia oară consecutiv, pe 24 iunie 2015, Sânzienele vor îmbrăca Planeta în IE. Vom purta II, cămăşi sau costume tradiţionale, oriunde ne-am afla, pentru a ne spune povestea, pentru a fi împreună, pentru a promova imaginea frumoasă, dar de multe ori necunoscută a României, pentru a celebra sărbătoarea Sânzienelor şi a Sfântul Ioan de Vară.

Ziua Universală a Iei este o iniţiativă a comunităţii LA BLOUSE ROUMAINE, o comunitate online, născută pe Facebook în 2012, ce a declanșat una dintre cele mai importante mișcări culturale din ultimii 25 de ani, dedicate iei și culturii identitare din România.

La blouse roumaine a creat și inițiat Ziua Universală a Iei, pe 24 iunie 2013, odată cu sărbătoarea Sânzienelor și Sfântul Ioan de vară. Evenimentul s-a bucurat de un succes imens, fiind celebrat, doi ani la rând, pe 6 continente, in peste 50 de țări și 100 de localități din România și din întreaga lume.

Comunitatea La blouse roumaine a primit premiul revistei Business Review pentru Cel mai important efort de promovare a României in 2013, premiul de Proiectul Anului acordat de Asociația Cele mai Frumoase Sate Românești și nominalizarea revistei Foreign Policy Romania în Top 100, categoria inițiativelor culturale care mişcă ţara în direcţii bune.

INFO

La Blouse Roumaine

www.facebook.com/LaBlouseRoumaine10

Facebook Event

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: