Iasi Darts Cup 2015

Macheta-ziar-12-x-16-cm

Ajunsi la jumatatea anului competitional, lupta pentru asigurarea unui loc la Romanian Masters devine din ce in ce mai apriga, cu atat mai mult cu cat toate cele 4 cupe ramase de disputat sunt de categoria 1.

La fel ca si anul trecut, in luna martie (13-14.03.2015) toti jucatorii sunt invitati in capitala Moldovei acolo unde Iasi Darts Club va gazdui editia nr. 3 a Iasi Darts Cup – Cupa Nationala de categoria 1, etapa a Campionatului National de Darts 2014 – 2015. Dupa reusita din 2014 si editia din acest an se va desfasura in sala Cuza a hotelului Unirea situat chiar in centrul Iasiului.

Si-au anuntat déjà prezenta la acest eveniment, campionul National en-titre, Adrian Frim, componentii
Echipei Nationale Vlad Popa (capitan) si Gabriel Plesca, dar si Presedintele Federatiei Domnul Dragos
Dumitrescu. Iasul va fi reprezentat de sportivii legitimati la clubul local, dar si de alti pasionati sau curiosi, care pot participa chiar fara a fi membri ai unui club sportiv .

Ca de obicei, vineri incepand cu ora 18:00 va debuta concursul de warm-up, iar sambata de la ora 12:00 competitiile propriu-zise (Masculin, Feminin si etapa V a Ligii Cupelor). Concursul este dotat cu premii de 5500 lei si puncte standard pentru cupele de categoria 1.18.

Poate participa oricine la concurs indiferent de apartenenta la un club sportiv. Taxa de participare: Pt concursul Masculin –  60 lei;  Pt concursul Feminin – 40 lei. Tinuta obligatorie pentru concurenti: Camasa sau tricou tip polo, pantaloni si pantofi inchisi la culoare.

Intrarea pentru spectatori este libera!

Parteneri media: Impact FM, Tele M, Ziarul de Iasi, SpotOnTv, InOras.ro, IasiLive.ro,, Brainstorm Media

INFO

Iasi Darts Club

Tel: 0747 035 009

E-mail: contact@iasidartsclub.ro

www.iasidartsclub.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: