Iași: Concert – Irina Rimes Show 2

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate şi complexe artiste din România, care ne-a cucerit cu hiturile “Visele”, “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Bolnavi Amândoi”, şi nu numai, dă startul celui de-al doilea turneu din cariera sa: Turneul de promovare al Albumului – Carte “Cosmos”.

„Cosmos” este povestea inspirată din trăirile, sentimentele şi emoţiile Irinei, exprimată atât prin intermediul pieselor cât şi prin poeziile din cartea albumului. Cunoaşte Cosmosul Irinei unde fiecare piesă este o poveste şi dezvăluie toate feţele artistei.

Toate fețele frumoase şi cele urâte, să gustaţi din fiecare şi să alegeţi ce vă place, ce găsiţi pe gustul vostru” – Irina Rimes

Vino să descoperi lumea imaginată de ea și să trăiești fiecare vers într-un concert unic!

BILETE

Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol!  Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare. Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).  Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

INFO

www.facebook.com/IrinaRimesOficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: