Iași Comisc Fest, în week-end, la Iulius Mall

Iasi-ComicsFest-2014
La finalul acestei săptămâni, 29-30 martie 2014, IULIUS MALL le face o surpriză fanilor benzilor desenate, pe care îi invită la Iaşi ComicsFest. Timp de două zile, sâmbătă şi duminică, împătimiţii acestui gen de artă vor avea parte de expoziții, ateliere de desen pentru cei mici și nu numai, proiecții, lansări și live drawing. În plus, vor avea la dispoziţie o librărie de benzi desenate cu cele mai noi apariţii, iar autorii prezenţi vor fi provocaţi la discuţii tematice şidedicaţii şi le vor oferi vizitatorilor caricaturi la comandă.

Sâmbătă, de la ora 12:00, prichindeii sunt aşteptaţi la un atelier de desen, iar două ceasuri mai târziu, cei interesaţi pot lua parte la un atelier de benzi desenate. De la ora 16:00 sunt programate prezentări despre banda desenată publicată în România, despre proiectul Muzeului Benzii Desenate, precum şi alte discuţii cu autorii participanţi la eveniment. Seara, programul include sesiuni de live drawing şi animaţii „Planeta Moldova” de Matei Branea. Printre invitaţii speciali care au răspuns invitaţiei Iaşi Comics Fest se numără: Mati Botezatu, Jup, Bogdan Kelaru şi Adrian Serghie.

Cea de-a doua zi de festival va începe la ora 12:00, cu un atelier amuzant de desen, la care participanţii îşi pot crea propriul supererou. Vor continua demonstraţiile de live drawing, prezentările şi workshop-urile, proiecţiile de benzi desenate, completate de numeroase alte momente speciale.

În plus, sâmbătă şi duminică, copiii se pot întrece cu personajele preferate, pentru a obţine diplome de supereroi. Competiţiile de skandenberg, sumo şi şabloane de desenat vor avea loc în ambele zile, între orele 12:00 – 14:00 şi 15:00 – 17:00.

Alţi autori participanţi sunt: Alexandru Ciubotariu, Octav Ungureanu, Ionuţ Popescu, Robert Obert şi Valentin Sava.

INFO

W: www.iuliusmall.com
E: pr@iuliusmall.com
www.revistacomics.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: