IaȘi Cercetează 2015 – You wanna play a game?

iasi-cerceteaza-2015-fotoPuteți face față unor moldoveni plini de entuziasm? Atenție, vorbim mult și repede, dar suntem productivi, și nu mă refer aici doar la durerile de cap, ci și la probele haioase și traseele întortocheate!

“IaȘi Cercetează” este un eveniment organizat în luna septembrie de către Centrul Local “Sf. Anton” Iași, prin care vă invităm să descoperiți orașul celor șapte coline.

Ediția I le-a prezentat participanților câteva dintre cele mai importante puncte de atracție ale Iașului, le-a testat abilitățile de bucătari (vorba aia, nu știi să faci sarmale… cumperi) și i-a încurajat să urce cât mai sus. La propriu!

Ediția a II-a s-a desfășurat între 2 și 5 septembrie și v-a pregătit și mai multe surprize! Cine a vrut să mai descopere câte ceva din Iaşi? Noi am fost nerăbdători să vă plimbăm peste tot!

Ediţia a III-a va avea loc în perioada 3-6 septembrie, timp în care Iaşul va fi transformat într-o altă dimensiune! So, you wanna play a game?

Acesta este evenimentul celei de-a treia ediții ISC! Cercetașii din Centrul Local Sfantul Anton Iasi vă așteaptă în număr cât mai mare!

INSCRIERI

Fișa de înscriere individuală

Fișa de înscriere pe patrule

iasi-cerceteaza-2015-foto-detalii-inscrieri

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: