Iasi Business Days/ 3-4 Octombrie 2012

iasi business days afisCea de-a opta editie, din suita de evenimente Business Days, cel mai important eveniment de businessdedicat mediului de afaceridin România, va ajunge și la Iași în perioada 3-4 octombrie 2012 și va avea loc la Palas Mall Iași. Iași Business Days este cel de-al treilea din acest an și este dedicat antreprenorilor, managerilor, și întregii comunități de afaceri locale și regionale, fiind precedat de două alte ediții de anvergură în Timișoara (martie 2012) și Cluj-Napoca (iunie 2012), ambele atragând un impresionat număr de peste 800 de participanți.

Ediția de la Iași își deschide porțile tuturor celor care sunt interesați de participare, organizatorii așteptându-se și pentru această ediție la un numar de peste 500 de participanți .

“Evenimentele Business Days după experiența primele 7 ediții ne îndreptățesc săcredem că sunt capacitoare de energie pozitivă pentru mediul de afaceri și puternicegeneratoare de oportunități pentru participanți prin numeroasele oportunități deinteracțiune și business networking oferite pe parcursul celor 2 zile ale evenimentuluiatât pentru participanți cât și pentru speakeri și parteneri. Din ceea ce reiese în urmaanalizei chestionarelor de feedback de la edițiile anterioare participanții culegbeneficii în urma participării la un eveniment Business Days pe trei paliere: se inspiră,află trenduri și tendințe, împărtășesc o viziune comună asupra viitorului și își dezvoltăo atitudine pozitivă în fața provocărilor vremurilor pe care le traversăm, își dezvoltăabilități necesare pentru succesul în afaceri prin interacțiune și schimb de experianțăcu experți, specialiști, antreprenori și manageri consacrați în domeniile lor, îșigenerează oportunități participând la cât mai multe din posibilitățile formale șiinformale de business networking oferite de evenimentele Business Days” afirmă László Pacsó, coordonatorul proiectului Business Days

Scopul Conferințelor este de a oferi factorilor de decizie din companii o viziune din partea unor personalități ale mediului de afaceri din România despre: trendurile și tendințele afacerilor, idei deafaceri, exemple de afaceri și proiecte de succes, respectiv povești motivaționale și idei inspiraționaledin partea unor speakeri de calibru. Focusul conferințelor este pe ATITUDINE, pe dezvoltarea unei atitudini de succes și pe crearea unui moment de inspirație în vederea creării unei viziuni pozitive asupramediului de afaceri din România.

Scopul Workshop-urilor este de a dezvolta abilități manageriale și antreprenoriale necesare perioadei dificile pe care o traversează economia mondială, ținând cont de noua paradigmă din lumea de business,oferind atât exemple și studii de caz, cât și ateliere de lucru interactive cu cei mai buni traineri și specialiști ai momentului din țara noastră. Focusul workshopurilor este pe INTERACTIVITATE și pedezvoltarea ABILITĂȚILOR de succes.

“Numărul continuu crescător al participanților de la o ediție la alta, numărul mare devorbitori care acceptă invitația noastră și numărul mare de parteneri care se asociazădemersului nostru de a dinamiza mediul de afaceri (mulți dintre ei sunt alături de noide la primele ediții) ne întăresc convingerea că eforturile noastre constante de a creștecalitatea evenimentelor dau roade. Credem că și evenimentul de la Iași se va înscrie înseria de succese de până acum al evenimentelor Business Days“, continuă LászlóPacsó, coordonatorul acestui proiect.

Printre invitații acestei ediții, menționăm: Gabriel Biriș, Marius Ghenea, Loránd Soares-Szász, BogdanComănescu, Ciprian Stăvar, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Andy Szekely, Florentin Banu, MihaiStănescu, Mădălina Uceanu, Eusebiu Burcaș, Adela Jansen și mulți alții. Lista completă și mai multe detalii despre speakeri, precum și modalitățile de acces și ofertele promoționale sunt disponibile pe site-ul evenimentului: iasi.businessdays.ro.

Program

program Iasi Business Days 2012

Click pe imaginea pentru o rezolutia mai mare

Detalii: www.iasi.businessdays.ro/program/

Locatia evenimentului

 

Locatia eveniment - Iasi Business Days 2012

Click pe imaginea pentru o rezolutia mai mare

Inscrieri

Click pe imaginea pentru o rezolutia mai mare

Detalii: www.iasi.businessdays.ro/inscriere/

Pana pe 7 septembrie, ora 24.00 ai 15% reducere la toate tipurile de acces Iasi Business Days!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: