Iashington Vibes @Times

iashington vibes-times

Electrap Events aduce la portile Iasi-ului un nou eveniment de mare calibru, “Iashington Vibes”. Cu multa munca pentru organizarea acestuia, multa dedicare, acesta prezinta participantilor un line-up impunator, si un grup de MC promitatori in viitorul muzical al orasului, si de ce nu, al tarii.

Va asteptam in Times, pe data de 30 iulie 2016, sa scriem o noua pagina in istoria serilor memorabile, impreuna cu artistii nostri.

DJ FUNKY 22:00-23:00
Codrin, sub numele sau de scena DJ Funky, activeaza in industria DJing-ului de aproximativ doi ani, si abordeaza in seturile sale genuri precum house, reggaeton sau trap.

RESTLESSDEEP [Special Guest] 23:00-00:30
Un nume sonor pe scena ieseana, Restlessdeep este invitatul special in seara de 30 iulie. Cunoscut pentru seturile sale colorate, acesta are un cuvant greu de spus cand este la pupitru. Abordeaza genuri precum garage, dubstep sau trap, dar in principal se focalizeaza pe Grime.

MIN’U [MC] 00:30-01:00
Cosmin, prieten bun al beaturilor grave din industria hip-hop, se anunta a fii o prezenta extrem de dinamica in cadrul evenimentului, pregatind multe surprize in timpul acordat, dar si stilul lui clasic, cu care suntem obisnuiti.

BILLIARCH 01:00-02:00
Octav este o prezenta noua pe scena ieseana, fiind un impatimit al trap-ului, dar acordand o atentie sporita si dubstep-ului in seturile sale. La cei 15 ani ai sai, viseaza sa fie pe aceeasi scena cu artisti precum Flosstradamus sau NGHTMRE.

CODI [MC] :
Nu avem multe de spus despre el, dar seara de 30 va arata de fapt ce calitati are. Un poet versatil, cu o imaginatie bogata, va fii pata de culoare a setului lui BIlliarch, cu lirica sa unica.

KYRO 02:00-03:00
Micul Hardwell al petrecerii, Claudiu ne va face sa simtim mirosul festivalelor precum Tomorrowland sau Ultra Music. Seturile sale sunt extrem de dinamice, Kyro fiind un candidat serios pentru marile festivaluri de muzica electronica.

JAXX 03:00-05:00
Cunoscut pentru seturile sale de bass-house si dubstep, ne va arata cate putin din magia sa in cadrul afterparty-ului, fiind si el o prezenta importanta pe scena evenimentului, cei din urma fiind cei dintai.

Radu Slim aka (ERANDEC)
Iesean calm , dezvoltat pe hip-hop’ul comercial dar si underground. El ne va pregati in seara de 30 un set de mare exceptie .

INTRARE

Pret bilet: 10 lei.

INFO

TIMES

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: