Iashington International Conference/ 3 – 10 septembrie 2012

afis Iashington International Conference

In perioada 3-9 septembrie organizatia non-guvernamentala AIESEC Iasi, in colaborare cu Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, organizeaza pentru a patra oara la Iasi, la Grand Hotel Traian, conferinta internationala pentru dezvoltare personala si profesionala dedicata tinerilor din toata lumea: IASHINGTON!

IASHINGTON este o initiativa care doreste sa atraga atentia asupra valorilor culturale si potentialul orasului Iasi combinand educatia alternativa, internationalismul si culturile lumii pentru a oferi tinerilor o experienta completa de invatare si dezvoltare personala.

Editia 2012 a conferintei internationale IASHINGTON doreste sa aduca la Iasi 60 de delegati romani si 90 de participanti internationali pentru a participa la sesiunile de invatare tinute in incinta Grand Hotel Traian.

Subiectele ce urmeaza a fi puse in discutie sunt actuale si pe masura speakerilor ce le vor prezenta: leadership si management, antreprenoriat si initiativa, motivatie si leadership personal si, nu in ultimul rand, gandirea creativa.

Printre cei responsabil de dezbaterea acestor subiecte se regasesc speakeri internationali: Garret Gravesen si Kevin Scott din Gerogia- S.U.A, Josh Paradis din Virginia-S.U.A, Mike Costache-Los Angeles, California, Muhamed Mesic din Bosnia sau Bruno Medicina-Italia. Si din Romania vor fi prezente nume cu rezultate remarcabile: Alex Gavan, Paul Olteanu, Tedy Necula, Valentina Ionescu, Dan Berinde, Mihai Holhos sau Marius Ghenea. Nu lipsesc nici reprezentanti ai Iasului: Emanuel Martonca, Adriana Ursache sau Alina Cojocaru.

Pentru a implica si tinerii ieseni si a-i determina sa redescopere orasul, echipa de organizare a pregatit si o competitie pe echipe, deschisa publicului iesean.

Inchiderea marelui eveniment va fi pe 9 septembrie in Parcul Copou, unde toti locuitorii Iasului sunt invitati sa participe la targul multicultural “Global Village” unde vor avea ocazia sa asiste la o adevarata parada a culturilor lumii.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, reunind 80 000 de membri in peste 110 tari si teritorii si fiind prezenta in aproximativ 2100 de universitati. AIESEC ofera membrilor sai o experienta de dezvoltare integrata compusa din oportunitati de leadership, stagii de preactica internationale si participarea intrun mediu global de invatare. AIESEC reprezinta o platforma dedicata descoperirii si exploatarii potentialului de lider al tinerilor, in vederea transformarii acestora in agenti de schimbare ai lumii de maine.

Register here: iashington.com/registration.html
And find out the costs here: iashington.com/expenses.html

Info

Perioada: 3 – 10 September 2012

Loc: Grand Hotel Traian, Iasi

Eveniment Facebook: www.facebook.com/events/339569639464206

Website:  www.iashington.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: