Conferinta internationala IASHINGTON 2013

conferinta-internationala-iashington-2013-aiesec-iasi-uaic-afisÎntre 2 si 8 septembrie 2013, AIESEC Iasi organizeaza, in parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, conferinta internationala IASHINGTON. Aflata la a cincea editie, conferinta va avea loc la IDEO – Centrul de Sprijinire si Dezvoltare a Afacerilor si are ca tema principala descoperirea si dezvoltarea spiritului de lider pe care fiecare participant il are.

Peste 50 de delegati din intreaga lume sunt asteptati sa transforme Iasiul in capitala globala a tinerilor lideri si sa aduca diversitatea culturala in inima Moldovei. Timp de o saptamana, participanti din tari precum Egipt, Panama, Germania, Austria, Nigeria, vor experimenta culturile lumii si vor lua parte la sesiuni care ii vor ajuta sa se dezvolte pe plan personal, sa isi descopere adevaratul potential si sa isi contureze viitoarea cariera. Temele sesiunilor din acest an sunt variate, de la inteligenta emotionala, la sesiuni de introspectie personala si vor fi sustinute atat de speakeri internationali, cat si de speakeri din Romania. Intre acestia se numara Alexandru Glod, Malina Chirea, cofondator „Institutul pentru Fericire”, Dan Schipor, Managing Partner Daris si altii.

Sambata, 7 septembrie, incepand cu ora 1400, participantii vor lua parte la o competitie deschisa si publicului iesean, denumita Treasure Hunt. Astfel, participantii internationali vor explora cele mai importante obiective ale orasului si vor vizita principalele atractii turistice din Iasi. De asemenea, duminica, 8 septembrie, atat participantii romani, cat si cei internationali, vor organiza Targul Multicultural Global Village, incepand cu ora 1700, pe Bulevardul Stefan cel Mare, unde sunt asteptati iesenii care doresc sa ia parte la spectacole de dansuri, sa descopere obiceiuri din diversele colturi ale lumii sau sa guste din mancarurile si bauturile traditionale.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, reunind 80 000 de membri in 114 tari si teritorii, fiind prezenta in aproximativ 2100 de universitati. AIESEC ofera membrilor sai o experienta de dezvoltare integrata, compusa din oportunitati de leadership, stagii de practica internationale si participarea intr-un mediu global de invatare. AIESEC reprezinta o platforma dedicata descoperirii si exploatarii potentialului de lider al tinerilor, in vederea transformarii acestora in agenti de schimbare ai lumii.

sursă: http://buzzcamp.ro

INFO

Toate detaliile referitoare la conferinta pot fi gasite pe site-ul www.iashington.com si, pentru a fi la curent cu toate noutatile, puteti accesa pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/Iashington

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: