Iarna de poveste la Iulius Mall Iasi

Până în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie 2019, Iulius Mall Iași ți-a pregătit zile pline de surprize, cu premii care te introduc în atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă. Dacă și tu vrei să îl ajuți pe Moșul și să cumperi daruri celor dragi, noi îți oferim peste 3.000 de recompense.

Perioada Crăciunului te îndeamnă să fii mai bun și să-i încânți pe cei apropiați, dar nu numai, împlinindu-le dorințe. Până pe 24 decembrie, te invităm să fii parte din povestea Iulius Mall Iași și să pășești alături de noi pe tărâmul cadourilor! Cum poți face asta? Cumpărând de minimum 200 de lei de la magazinele tale favorite din Iulius Mall, ai premii garantate în fiecare zi a campaniei, în limita a 158 pe zi.

Vino cu bonurile fiscale la Centrul Info situat la parter și bucură-te de cele 3.000 de surprize pe care ți le-am pregătit. Poți câștiga vouchere SportVision și Tucano, căni cu dulciuri Milka, jucării de pluș cu dulciuri Milka, sticle de vin Bucium, termosuri, cozonaci Boromir, loțiuni de corp Avon, dar și băuturi răcoritoare Coca-Cola. Mai mult, toți cei care se înscriu vor intra în marea extragere pentru un sejur la ski, în valoare de 2.500 de euro.

Totodată, trebuie să știi că Moș Nicolae a îmbrăcat Iulius Mall Iași în decorațiuni festive cu luminițe, acestea formând un cadru cu adevărat magic. Descoperă și tu decorul feeric și împărtășește bucurii cu cei dragi!

Vrei să fii ajutorul lui Moș Crăciun? Te invităm să faci shopping la Iulius Mall si vei fi recompensat cu premii călduroase!

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Redescoperă bucuria shoppingului, în siguranță. Se redeschid Palas și Iulius Mall Iași

Reduceri de până la 70% la Palas și Iulius Mall Iași și premii la cumpărături

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

JAZZ PE LAC by CALI Quartet (II)

Romanul grafic „Beethoven, geniu nemuritor”, ilustrat de Remus Brezeanu, lansat online de ICR Berlin

Săptămâna teatrală la Ateneu | 13-19 iulie 2020

Recicleaza si primesti 50% reducere

Scrie un comentariu: