IA SI Urca pentru Ludo!

ludovic

Sportivul Ludovic Vieru a fost diagnosticat cu borelioza(boala Lyme). Din nefericire, boala sa a fost descoperita tarziu si el banuie ca a primit-o de la muscatura unei capuse in primavara, in timpul alergarilor sale prin Padurea Barnova, la antrenamente pentru concursurile echipei sale de alergare montana(IA ŞI urcă).

Boala a evoluat in pofida tratamentului instituit în România spre un diagnostic mai complex, Multi Infection Syndrom, afecțiune care se tratează exclusiv la o clinica specializată în Germania, cu niște costuri care depășesc posibilitățile financiare ale sportivului.

Puteti sa ajutati sportivul care a “doborât” Kilimanjaro(cel mai inalt varf din Africa), Mont Blanc, Elbrus(cel mai inalt varf din Europa ), Damavand(cel mai inalt vulcan din Asia), Kazbegy și multe alte varfuri. Este si fost dublu campion naţional la turism sportiv montan în cadrul Clubului Penicilina Iaşi. Practica si alergarea montana, unde anul acesta a reusit sa urce de 4 ori pe podium(de 3 ori pe locul intai).

Pentru a-l ajuta pe  Ludovic veniti la evenimentul organizat duminica, 2 august 2015, pe dealul Bucium (Releu). Oricine este binevenit la cursa si fiecare va parcurge traseul propus asa cum doreste: alergand, pedaland sau facand o simpla drumetie, iar la sfarsit  fiecare poate sa contribuie cat poate pentru aceasta cauza. Daca cineva poate sa-l ajute financiar, iata doua conturi deschise la Banca Transilvania:

  • EURO – RO98BTRLEURCRT00E2635501
  • LEI: RO39BTRL02401201E26355XX

SWIFT: BTRLRO22. Titularul contului este Ludovic Iulian Vieru.

INFO

www.facebook.com/IA-SI URCA

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: