Caravana „I play Yahama” ajunge la Iași

caravana-i-play-yahama-iasi-expozitie-instrumente-fotoYamaha prezintă la Iași singura expoziție mobilă de instrumente muzicale din
Europa Centrală și de Est

Yamaha, producător de top în domeniul instrumentelor muzicale, prezintă ”I play Yamaha” – caravană expoziție unică în țară și în Europa Centrala și de Est, care va fi deschisă publicului în perioada 2-3 septembrie 2013, în Piața Palatului Culturii.

  • Caravana cuprinde peste 40 de categorii de instrumente muzicale Yamaha și va ajunge și în alte orașe.
  • Peste 1.000 de pasionați de muzică sunt așteptați în Piața Palatului Culturii, în zilele 2-3 septembrie 2013.
  • Vizitatorii caravanei expoziție “I play Yamaha” pot testa instrumentele muzicale sub îndrumarea experților Yamaha

În cadrul caravanei, vizitatorii vor putea testa, sub îndrumarea experților Yamaha, peste 40 de categorii de instrumente muzicale precum claviatura digitală TYROS 4, sintetizatorul pentru producție muzicală MOTIF XF, noul pian digital CVP 605, toba digitală DTX 750, noul saxofon YAS 62 C, dar și modele de chitară electrică, bass sau electro-acustice.

”Dorim să interacționăm cu un număr cât mai mare de oameni, atât din sfera celor care provin din mediul muzical, educațional, artistic, cât și din mediul obișnuit, familiar, persoane care doresc să facă muzică. Instrumentele muzicale sunt mult mai dificil de achiziționat decât alte obiecte. Trebuie să mergi la magazine și să le testezi, să fii îndrumat de către un personal specializat. Caravana ”I play Yamaha” este ocazia ideală pentru a experimenta cu instrumente muzicale de calitate”, declară Ion Zaharia, Country Manager, Yamaha Music Europe GmbH.

Reduceri pentru vizitatorii care testează instrumentele

Vizitatorii caravanei expoziție care testează instrumentele muzicale vor beneficia de un voucher de reducere de 5% pentru orice achiziție Yamaha de la partenerii autorizați din România.

Caravana ”I play Yamaha” va putea fi vizitată în Piața Palatului Culturii pe 2 septembrie 2013, de la ora 15:00, până la ora 21:00. Pe 3 septembrie, publicul este așteptat începând cu ora 10:00, până la ora 21:00. Accesul la caravana mobilă ”I play Yamaha” este gratuit.

Evenimentul din acest an reeditează expoziția mobilă ”Yamaha Music Tour” din 2012 și a include orașe mari din țară. Caravana a debutat pe 23 august 2013 la Timișoara și a trecut  prin orașele Craiova, Pitești și București.caravana-i-play-yahama-iasi-expozitie-instrumente-foto

Despre Yamaha

Yamaha este un brand apreciat și promovat de artiști internaționali de renume. Printre aceștia se numără și Elton John, Paul McCartney, Alicia Keys sau Chick Corea. Pentru mai multe informații despre instrumentele Yamaha, accesați pagina www.europe.yamaha.com.

Încă de la înființarea companiei, în 1887, Yamaha Group și-a dezvoltat afacerile în domeniul instrumentelor muzicale, produselor audio, școli Yamaha de muzică, dar și alte produse și servicii corelate cu industria muzicii și sunetului. Yamaha este o companie care se bucură să facă parte din viața a milioane de persoane la nivel mondial, oferindu-le momente de bucurie.

INFO

Pentru mai multe informații, accesați: www.yamaha.com/about_yamaha/corporate

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: