”I..AŞI în Trail” – editia 2017

 

Sub sloganul “Noi nu ţinem aşii în mânecă, ci pe poteci”, sunteti invitati la a doua ediţie a competiţiei de alergare în natură I..AŞI în Trail!

Pentru cei mai puţin experimentaţi organizatorii au pregătit un traseu de cros (6km), iar “aşii” trail running-ului sunt provocati să îşi încerce forţele pe traseul de semimaraton (21 km). Nu vor fi uitati nici prichindeii. Atenţie, locuri limitate!

INSCRIERE

Pentru această ediţie, numărul de locuri pus la dispoziţie de către organizatori este de 400, cumulat la ambele probe(cros+semimaraton).  Plata contribuției se poate face, la momentul înscrierii, online(prin plata cu cardul pe platforma integrată în site), sau ulterior prin transfer bancar / depunere în contul Asociației Mai Bine, deschis la UniCredit Bank, cont în lei – RO27BACX0000000857400000, în maxim 3 zile lucrătoare de la înscriere!  Plata eventualelor comisioane bancare revine în sarcina participanților la concurs! Organizatorii își rezervă dreptul de a acorda un număr limitat de wildcard – uri, oricând. Locurile sunt transmisibile unei alte persoane, numai după contactarea organizatorilor şi obținerea aprobării din partea acestora. Găsirea persoanei înlocuitoare cade în sarcina concurentului. Înscrierile online se închid pe 31 martie 2017!

Până la momentul închiderii înscrierilor online – 31.03.2017, ora 24, inscrierea va avea o valoare de 40 lei pentru proba de cros şi 50 lei pentru cea de semimaraton. În mod excepţional şi negarantat, în limita locurilor libere rămase şi a disponibilităţii de timp, resurse şi logistică a organizatorilor, în seara zilei de sâmbătă 08 aprilie 2017 şi eventual în dimineaţa competiţiei, va exista posibilitatea unor înscrieri de ultim moment contra unei contribuţii de participare majorate la 100 lei, ce va asigura doar numărul de concurs! Nu vă bazaţi pe această ultimă variantă, ci efectuaţi înscrierea (+plata) până la epuizarea locurilor alocate, sau cel târziu până la 31.03.2017, pentru a beneficia de un loc pe grila de start!! În cazul neprezentării, descalificării sau retragerii din competiție, contribuția de participare nu va fi returnată!

Participarea la Cursa copiilor este gratuită, însă locurile sunt limitate.

 

I..AŞI în Trail este o competiţie de alergare în natură, ce se desfăşoară anual în Pădurea Bârnova-Repedea, la 10km sud de Municipiul Iaşi.

INFO

Iasi in Trail

www.facebook.com/iasiintrail

www.facebook.com/mai.bine

www.facebook.com/IA-siI-urca

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: