I..AȘI în Trail 2019

Vă invităm pe data de 14 aprilie, să luăm startul de la Aventura Park Hamak pentru a va bucura de împrejurimile verzi ale Iașului, pentru a va testa condiția fizică și pentru a va lua la întrecere în cât de verde putem păstra această competiție.

Concursul  s-a dezvoltat de la un an la altul pe mai multe dimensiuni, ceea ce  dă încredere organizatorilor să lanseze o nouă provocare, deopotrivă pentru voi cât și pentru ei: o proba de maraton. Ei spera ca noua probă să faca cunoscută atât frumusețea cât și diversitatea și întinderea amplă a pădurilor pe care suntem norocoși sa le avem în preajma Iașului.

Așadar, sunteti invitati să vă înscrieți la: Crosul “Rezervația Repedea”, Semimaratonul “Pădurea Bârnova” sau la Maratonul #CodriiIașilor.

Detalii despre locurile disponibile și înscrieri pe www.iasiintrail.ro.

Mulțumim partenerilor Aventura Parc HAMAK Gramps Hamak Hai Pe Munte Iasi CUIB REDU Vivertine Iasi.Travel Webbing Organizația Națională Cercetașii României Sălița de Cățărat IA ŞI urcă Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike Upside Down Adventure 4×4 Iasi și sponsorilor Amazon Development Center Iasi Transgor Logistik Sussol!

INFO

www.iasiintrail.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: