Hypnosis Day – Tickets to Your Unconscious Power

Conștient procesăm doar până la 40 de impulsuri nervoase pe secundă. Dar noi credem că e TOT ce suntem și cu asta căutăm să controlăm în detaliu TOT ce facem și ce ne iese… sau mai degrabă nu. Tot conștient, știm prea bine ce “ar trebui” să facem și totuși, cu cât o forțăm mai tare, cu atât mai mult ne împotmolim. Așa obosim, ne poticnim, ne punem singuri bețe-n roate.

Dar, de fapt, tot ce învățăm, cum ne purtăm și ne schimbăm se petrece la nivel SUBCONȘTIENT, unde procesăm până la 40 de MILIOANE de impulsuri nervoase pe secundă. Închipuie-ți cum ar fi să accesezi și să desfășori dinadins TOATĂ această *Putere*!

Veti explora ce (nu) este Hipnoza, care sunt miturile ce o învăluie și ce-ți poate oferi, de fapt, dincolo de ele. Vei descoperi cum se poate folosi deliberat transa pentru a-ți spori energia și vitalitatea și, în general, ca să-ți întărești legătura cu corpul.

Și, pentru că tot am zis de corp, aceasta e o experiență a simțurilor poate chiar mai mult decât a minții. Oricât ar fi de povestit, vino s-o trăiești pas cu pas și lasă-te uluit(ă) de rezultate dincolo de cuvinte.

Pe 18 August 2019,  de la 09:30, la Retro Cafe –  socializare, iar la 10:00 începe. Bunătățile gazdelor vor fi disponibile de la bar, ca să va improspătati de-a lungul zilei.

REZERVARE

Pentru a confirma participarea, ai la dispoziție acest link. Sunt 22 de locuri disponibile, și măcar unul te cheamă pe nume.

INFO

Retro Cafe

Lascar Catargi 50, Iasi, Romania

www.facebook.com/Retro Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: