Hunter’s Pub ii prezinta pe Nelu, Rux si Mane

 

Hunter’s Pub va invita vineri, 26 anuarie 2018, de la ora 21:00 la o seara de stand up comedy in care protagonistii pusi pe glume vor fi  MANE VOICU, NELU CORTEA si RUX.

MANE VOICU este unul din comediantii noii generatii de Stand Up Comedy din Romania, urca in show-urile sale alaturi de artisi cunoscuti ca Bordea, Micutu sau Dan Badea. A ajuns de doua ori in finala competiției #iumor difuzată pe Antena 1 si este câstigător al competiției internaționale de stand up comedy FISC de la Cluj, este actor şi face stand up comedy de la 16 ani.

NELU CORTEA este actor cu acte in regula. A absolvit UNATC in 2008 iar in 2010, a castigat premiul “Stefan Iordache” pentru Cel Mai Bun Actor Tanar, in cadrul Galei HOP.  De-a lungul timpului a jucat in mai multe productii straine recunoscute, presteaza spectacole de Stand Up Comedy impreuna cu Bordea sau Micutzu, cu acestia reusind sa si lanseze unele dintre cele mai controversate piese ale youtube-ului: “Cine e grasuta mea”.
Este unul dintre protagonistii emisiunii “Neam Legat” de la Prima TV.

RUX este cunoscuta ca facand parte din trupa Like One, a caror pagina de aprecieri se apropie de 1 milon de utilizatori. Este protagonista a mai multe clipuri virale de pe internet. Firea libera si vesela a facut ca ea sa aiba mii de fani in toata tara.

Impreuna au peste 20 milioane de vizualizari pe internet, aveti mai jos cateva link-uri cu reprezentatiile lor.

REZERVARE

Rezervari la telefon: 0752 005 052

INFO

Hunter’s Pub

Parcul Expozitiei, Iasi

www.facebook.com/hunterscopou

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: